Solar Vampire, оптимізатор роботи китайських інверторів

В мене ще питання по реле трифазному, там вказується, у китайців в описі, сумарний струм по тр'ом фазам, чи на одну фазу.
От написано, наприклад, 60А, 380V.
Десь бачив таблиці в описах таких реле. То в назві якийсь віртуальний струм для трьох фаз. Для кожної фази струм менший не в три, а рази в чотири.

Підключив Вампіра до Easun Power ISolar-SMG-ll-6.2kw KP порт 232, по Type: Anenji 4/6 kw 1PV. Звʼязок з інвертором є, але регуляції немає, діммер теж не реагує. Зауважив, що світлодіоди на Вампірі мигають не по черзі, а одночасно. Де накосячив?

Підключив Вампіра до Easun Power ISolar-SMG-ll-6.2kw KP порт 232, по Type: Anenji 4/6 kw 1PV. Звʼязок з інвертором є, але регуляції немає, діммер теж не реагує. Зауважив, що світлодіоди на Вампірі мигають не по черзі, а одночасно. Де накосячив?
Покажіть скріншот з смартфона.

Ну димер у Вас тут точно на всю котушку ввімкнутий. Тобто Вампір дає на реле 100% сигнал.
Інша справа чому реле не вмикається. Яке саме у Вас реле і який ТЕН?

Запустив сьогодні на вечір ESP32, вже сонця не було, вражень немає ще.
Але щось мені не дуже "дійшли" розширені налаштування...
Можете хто-небудь показати для прикладу свої значення з прив'язкою до параметрів СС, або з поясненнями, чому обрані саме такі значення в налаштуваннях?
Дякую.

1759726691883.png
1759726751620.png
Я правильно розумію, що вампір не бачить струму від панелей?
Але, якщо це один з базових параметрів розрахунку VaMPPT, то ця фішка й не працюватиме?

У когось на Гроваті працює вампір з ESP32?

Я правильно розумію, що вампір не бачить струму від панелей?
Але, якщо це один з базових параметрів розрахунку VaMPPT, то ця фішка й не працюватиме?
да, вампір не бачить...
параметр струму не є обов'язковим для VaMPPT. Він лише обмежує пошук точки на малих струмах. Нічим не доказано, що на малих струмах точка може упливати, зроблено було більше на інтуіції. Якщо струм не доступен, встановити VaMPPT Start потрібно в нуль.
Встановив собі в нуль, подивлюсь, як воно, може зовсім викину той параметр.

Дійсно була помилка для Гровата. Там в протоколі вони ці параметри на два регістри розтягнули, а я тільки з одного брав. Перевіряйте 2.46.
І якщо є можливість, то переставте дроти і на другий PV вхід щоб і там струм подивитися.

Добрий день, скажіть будьласка, які твердотілі реле краще працюють з вашим приладом : 4-20 мА, чи 0-10 В.?? Дякую.

Добрий день, скажіть будьласка, які твердотілі реле краще працюють з вашим приладом : 4-20 мА, чи 0-10 В.?? Дякую.
Залежить більше від виробника.
Але тут справа в іншому. 0-10В значно менше навантажують вихід Вампіра. А він не зможе дати більше 20-25мА.
Тому Вам для трифазного інвертора потібні тільки 0-10В. Таких Вампір зможе легко потягнути 3шт впаралель.

Залежить більше від виробника.
Але тут справа в іншому. 0-10В значно менше навантажують вихід Вампіра. А він не зможе дати більше 20-25мА.
Тому Вам для трифазного інвертора потібні тільки 0-10В. Таких Вампір зможе легко потягнути 3шт впаралель.
Дякую вам велике за підтримку і допомогу!!!

Добрый день, приобрел SOLAR VAMPIRE c реле и радиатором. Инвертор POWMR POW-HVM6.2M-48V-N. нет ли готовых кабелей для подключения?

Добрый день, приобрел SOLAR VAMPIRE c реле и радиатором. Инвертор POWMR POW-HVM6.2M-48V-N. нет ли готовых кабелей для подключения?
Так для вашого інвертора стандартний патчкорд потрібен. Продається в любому комп'ютерному магазині. А може і вдома у Вас десь валяється.

Так для вашого інвертора стандартний патчкорд потрібен. Продається в любому комп'ютерному магазині. А може і вдома у Вас десь валяється.
СПАСИБО!, а для инвертора pow-hvm-6.2k-48v-lip нужно собирать переходник с RS-232 на RS485? и будет ли работать прибор, если параллельно включены два инвертора?

Останнє редагування:
Назад
Угорі