Solar Vampire, оптимізатор роботи китайських інверторів

Там не дуже видно, але мені здається, що Ви невірно розпаяли роз'єм DB9. На схемі показано підключення до роз'єму RJ45. А далі передбачалося, що буде використаний штатний кабель даталогера. Якщо Ви викинули той кабель, то контакти будуть інші ніж на схемі.
Схема кабеля даталогера така

DB9_____________RJ45
2 TX_________1 RX
3 RX_________2 TX
9 +12V______4 +12V
5 GND_______8 GND

Тобто на DB9 мають бути задіяні 2 та 3 контакти. А по фото здається що підключені 1 та 2.

Останнє редагування:
Так, запаяні 1 та 2. Спробую зробити так як Ви написали. Дякую.

Там не дуже видно, але мені здається, що Ви невірно розпаяли роз'єм DB9. На схемі показано підключення до роз'єму RJ45. А далі передбачалося, що буде використаний штатний кабель даталогера. Якщо Ви викинули той кабель, то контакти будуть інші ніж на схемі.
Схема кабеля даталогера така

DB9_____________RJ45
2 TX_________1 RX
3 RX_________2 TX
9 +12V______4 +12V
5 GND_______8 GND

Тобто на DB9 мають бути задіяні 2 та 3 контакти. А по фото здається що підключені 1 та 2.
У мене цього кабеля не було, даталогер підключається прямо до інвертора easun11 кВт. Спробував перепаяти на 2 та 3, всеодно не працює...(

У мене цього кабеля не було, даталогер підключається прямо до інвертора easun11 кВт. Спробував перепаяти на 2 та 3, всеодно не працює...(
Ну там крім цих контактів і живлення потрібно правильно підключити на роз'ємі DB9. Завтра намалюю...

Назад
Угорі