Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Пробував усі режими і ні чого,що цікаво спробував зняти лог через термінал , швидкість 9600 і тиша,хоча по вай фай він працює. Також ні watch power ні multisib ніяк не зреагували .Дивно.Є в мене пов мр 6,2 той спокійно дав показникиТут така засада може бути. Обмін то є. Але можливо він відповідає якось не так як молодші Anenji. Будемо розбиратися.
У Вас є можливість підключити до інвертора комп'ютер або планшет через перехідник USB-RS232? Треба дійсно подивитися терміналом.
І ще питання - Smart Mode 1 пробували?
Розкажіть як підключали термінал до Аненжі.Пробував усі режими і ні чого,що цікаво спробував зняти лог через термінал , швидкість 9600 і тиша,хоча по вай фай він працює. Також ні watch power ні multisib ніяк не зреагували .Дивно.Є в мене пов мр 6,2 той спокійно дав показники
ПовМр з sv701 працює без питань,в режимі smart mode 1. Anengi підключав через rs232-usb до ноутбука в терміналі жодного руху, перехідник точно справний,перевірений замиканням 2-3 піна зі сторони DB9Розкажіть як підключали термінал до Аненжі.
Друге питання - до ПовМР SV701 пробували підключати?
Зрозуміло. Так ніякого руху і не буде. Інвертор тут в якості ведомого. Йому треба з компа команди подавати, тоді він буде відповідати. Поставте собі на комп Terminal v1.9. А я напишу які команди з нього подавати.ПовМр з sv701 працює без питань,в режимі smart mode 1. Anengi підключав через rs232-usb до ноутбука в терміналі жодного руху, перехідник точно справний,перевірений замиканням 2-3 піна зі сторони DB9
Гаразд.Зрозуміло. Так ніякого руху і не буде. Інвертор тут в якості ведомого. Йому треба з компа команди подавати, тоді він буде відповідати. Поставте собі на комп Terminal v1.9. А я напишу які команди з нього подавати.
Оберіть потрібний СОМ порт, натисніть Connect.
Потім наберіть внизу команду $01$03$00$C8$00$16$45$FA і натисніть Send.
Ніяк не треба змінювати. Там універсальний вихід. Ті SSR реле 4-20мА та 0-10В то тільки формальність. Насправді всередені по керуванню вони влаштовані однаково - через резистор підключений світлодіод. В одних реле він більший, в інших менший. Тому SV701 просто змінює на виході напругу, а потім в тому колі вона перетворюється в потрібний струм. І проценти вираховувати там не має сенсу, бо передатна характеристика там сильно нелінійна. І до того ж може відрізняєтися у різних зразків одного і того ж виробника. Але за рахунок зворотнього зв'язку все це нівелюється.Доброго дня. Перепрошую що перериваю вашу дискусію, але може хтось підкаже як змінювати вихід SV701 з 0-10 в. на 4-20 мА.?
Заміряв, видає при 1 відсотку =3в, а при 100 відсотків= 10в. а от якщо тестер на мА то 1 відсоток =17мА і вище далі не став "коротити" вихід.