Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Спробуйте зняти блютуз платку і знову одіти на роз'єм. Може не контачить щось... Інших гіпотез поки більш нема.Добрый вечер.
Перестал конектица телефон к вампиру.
И через приложение для работы и приложение для обновления.
Блютуз видит и подключается.
Шнурок передёргивал, телефон перезагружал, приложение переутанавливал.
SOS. Что делать?
Ще питання. Як ведуть себе зараз світлодіоди?Спробуйте зняти блютуз платку і знову одіти на роз'єм. Може не контачить щось... Інших гіпотез поки більш нема.
Моргают как обычно.Ще питання. Як ведуть себе зараз світлодіоди?
Значить Вампір не зацеглився.Моргают как обычно.
Плату вынимал, ничего не изменилось. Взял другой телефон, включил блютуз, он не видит вампира. В своём телефоне в блютузе разорвал связь с вампиром и он перестал его обнаруживать. Наверное всё таки что-то с платой. Что я могу сделать?Значить Вампір не зацеглився.
Мабуть таки щось з платкою... Платку виймали?
Ця платка стає видною в як ВТ-пристрій просто при подачі на неї живлення.Плату вынимал, ничего не изменилось. Взял другой телефон, включил блютуз, он не видит вампира. В своём телефоне в блютузе разорвал связь с вампиром и он перестал его обнаруживать. Наверное всё таки что-то с платой. Что я могу сделать?
Ця платка стає видною в як ВТ-пристрій просто при подачі на неї живлення.
Перевірте тестером чи є на ній зараз живлення. Якщо є, а смартфони її не бачуть, то значить таки щось з нею. Це досить дивно, зазвичай вони досить надійні і працюють роками... Тоді пишіть мені в приватні повідомлення, щось придумаємо.