Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Який протокол увімкнули? І кого підслуховуєте, MultiSIBControl?Підключив в звичайному режимі премкнув перемичку. Все працює. А от у режимі підслуховування не хоче.
Підслуховую Solar Assistant. Протоколи перепробував усі.Який протокол увімкнули? І кого підслуховуєте, MultiSIBControl?
На яких протоколах працює автономно?Підслуховую Solar Assistant. Протоколи перепробував усі.
1PV Voltronic....На яких протоколах працює автономно?
А SA на який протокол налаштований?1PV Voltronic....
А SA на який протокол налаштований?
На сайті завжди було 1-1, 2-2. Просто вони з різних сторін по різному називаються, де ТХ, а де RX.Доброго! Вопрос! Телефон подсоединялся к блочку по блютузу через раз. Проработал где то с неделю и связь пропала совсем. При этом вампир со своей работой справляется. И еще вопрос. Сделал кабель соединения по таблице на сайте с одной стороны 1 на другом конце 2. На одном 2 соответственно на другом 1. Вампир не выходил на связь горел только одни светодиод, сделал 1-1, 2-2 заработало. Где не правильно? Проверял несколько раз.
Доброго дня. Виявилась нова проблема. Вампір під'єднується все добре. Як тільки під'єдную до нього реле, вампір починає втрачати зв'язок з інвертором. Проходить декілька секунд, зв'язок відновлюється и через секунд 5-10 знов пропадає. З від'єднаним реле зв'язок стабільний.
Щось мені здається що не вистачає вампіру напруги від інвертора.
Значить то могли бути наводки від інвертора на той кабель. Коли в нього більше навантаження, то він і перешкод більше гонить. Вкоротити кабель - правильне рішення.Проблему зі зв'язком здається вирішив. Що я зробив. Вкоротив кабель, зробив такий "огризок" ))) зв'язок став стабільним.
Інвертор набирає потужність а потім її скидає. Не знаю може щось в налаштуваннях не то...
Скидає різко. Усі запобіжники у нормі червоним не світяться. Може тому що сьогодня небо у хмарах і мппт не може вийте на нормальний режим.Значить то могли бути наводки від інвертора на той кабель. Коли в нього більше навантаження, то він і перешкод більше гонить. Вкоротити кабель - правильне рішення.
Стосовно скидання навантаження. Так поспостерігайте що його заставляє скидати навантаження. У Вас там зараз дозволено 4 "запобіжники". Навпроти якого цифра стає червоної, той параметр і скидає.
Чи воно не різко, а поступово скидає?
Там може бути ще одна причина. Поганий зв'зок. Якщо биті пакети все ж проходять, то воно може по таймауту скидати навантаження. Бо мене попросили таке зробити, щоб Вампір скидав навантаження при втраті зв'язку.Скидає різко. Усі запобіжники у нормі червоним не світяться. Може тому що сьогодня небо у хмарах і мппт не може вийте на нормальний режим.
Так, на прошивці 2,06 навантаження не скидає. Залишилося вирішити питання зі зв'язком. Він стабільно пропадає(Там може бути ще одна причина. Поганий зв'зок. Якщо биті пакети все ж проходять, то воно може по таймауту скидати навантаження. Бо мене попросили таке зробити, щоб Вампір скидав навантаження при втраті зв'язку.
Спробуйте більш ранню прошивку 2.06. Вона в цьому випадку не скидатиме навантаження.
Приехал ко мне Вампир (2.06 прошивка). Подключил напрямую к своему Easun SMG III, выбрал протокол Anenji всё считывало верно, после обрезания перемычки и подключения в режиме подслушивания перестал получать информацию. В Solar Assistant выбран протокол Sumry. Пробовал тестовую версию 2.08 с ней не работает
Да нормально данные получает. У нас немного разные инвертора. И у меня не когда не работал SA по протоколу Voltronic только Sumry.Якось все це дивно. Тиждень тому ми з користувачем bdm з'ясували, що його EASUN SMH-III працює з SA за протоколами Sumry та Voltronic. Потім він мені прислав дамп обміну і я побачив, що той Sumry це те саме, що у Вампіра протокол PowMr Modbus.
Але ваш SMG Ви кажете працював автономно за протоколом Anenji. Це зовсім інший протокол. Не зрозуміло як тоді він може працювати з SA за протоколом Sumry...
SA нормально дані отримує?