Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Підскажіть яку саме версію есп32 потрібно докупити для коректної роботи, бо я в цьому не дуже шарю.Краще у вашому випадку, підключити есп32 й через веб робити корекцію, й настройки.
ні, для оновлення ПЗ вампіра треба застосунок BTupdater700. краще знайти старенький андроідА через есп32 вийде міняти програмне забезпечення "вампіра"?
ні, для оновлення ПЗ вампіра треба застосунок BTupdater700. краще знайти старенький
Щось не можу знайти, дайте посилання будь ласка.На першій сторінці форуму є посилання на такий проект там є описання та як виглядає esp32.
Esp32 + VampireЩось не можу знайти, дайте посилання будь ласка.
Нормальне рішення!Всім привіт
Потребую під казок як організувати нагрів бойлера і теплоакумулятора
Пріоритет бойлера
В бойлері 1 тен - 3 квт
В тепло акумуляторі 2 тена - 2 і 2,5 квт
Керування вирішив зробити через термостат в бойлері
В термостаті бойлера є вхід і 2 виходи , коли є потреба в нагріві бойлера замкнений контакт виходу 1 пропускає сигнал на ТТР тена бойлера
в цей час контакт 2 розімкнутий і не подає сигнал на термостат в тепло акумулятор
Коли температура досягнута термостат вимикається замикаючи контакт на тепло акумулятор
З Анернами всіх різновидів проблем не було. Просто підключаєте патчкордом.Вітаю! В кого є досвід підключення вампіра до Aruna (Anern) Evo 6200? Він дружить з інвертором через RS232?
Для нових тестових прошивок потрібен інший застосунок BtControl705. Я давав на нього посилання тут на форумі. На сайті посилання нема. Щоб побачити ЕСПшку, на неї достатньо просто подати живлення. Буде видно точку доступу.2 Karl
Прошив модуль WiFi. Встановив прошивку 2.55. BtControl702 перестав бачити Вампіра через блютуз. Іде реконект до 10 і не підключається. Модуль WiFi також не бачу. Що я не так зробив?