Доброго дня. Користуюсь вже деякий час. Назбирав трошки інфи. Головне - все працює

Не вистачає мені ПІД-регулювання за параметром напруги на АКБ. Або хоча б гістерезису. А в ідеалі - можливості більш гнучкого налаштування автоматизації процесу. Ось приклад коли обмеження впирається в напругу АКБ (54,2В). Починаються ось такі "горби".

Теж саме буде коли всі ф'юзи тільки-тільки відкрились і положення граничні.

Ну і ще періодично Вампір дропає навантаження без видимих причин. (мал3). Я так і не зміг зловити момент коли це відбувається. Але думаю що це мій інвертор. Він періодично видає якісь абсурдні значення, наприклад 440А Ток батареї, 0% заряд, 10В напруга....Там навіть внизу скрінів є графа "отфільтровані". Це от такі значення. Вирогідно Вампір реєструє їх та реагує.

Бойлер підключив через АВР, який автоматично перекидає навантаження. В нічний час гріється від мережі, вдень - Вампір скидає туди надлишки. В залежності від погоди, доводиться втручатися трохи в процес. Десь підкрутити значення, десь ввимнути ф'юз. Буде час, можливо через інтерфейс прилаштую якусь автоматизацію. Але ж все одне, не зможу впливати на регулювання
(як вкласти зображення нормального розміру? Форум робить десь 600*600 точок да до 100кб з моїх скрінов)
Додаю архів з фото, бо тут якісь огризки отримую.