- Реєстрування
- 21 Кві 2021
- Дописи
- 735
- Бали
- 93
- Сонячні панелі
- JA SOLAR
- Інвертор
- SUN2000 33KTL-A
покажіть в кого з 1ї станції було більше 6500кВтг?в Закарпатті більше було в червні
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
покажіть в кого з 1ї станції було більше 6500кВтг?в Закарпатті більше було в червні
)) ви не правильно "міряєте" продуктивність. у вас не "з одної станції 6500" у вас з одного кіловата поля=148КВт генерації. Навіть в мене з моїми глюками, перегрівами, тінями, переривами на заміну автомата і то значно більше. Тому дуже мені цікаво взнати генерацію в когось з мого регіону.покажіть в кого з 1ї станції було більше 6500кВтг?
А з 1квт поля, чи з 1 м2 поля, чи як там ще - то все
статичні величини. Вони для господаря не цікаві.
)) тобто неважливо скільки ви вклали грошей в станцію. І скільки станція приносить прибутку в процентному відношенні до її вартості(окупність)? головне скільки вона згенерую кіловат? ну ок. хай так буде. міряйтеЯ міряю максимальний прибуток з 1 станції,
ви мене не почули.)) тобто неважливо скільки ви вклали грошей в станцію. І скільки станція приносить прибутку в процентному відношенні до її вартості(окупність)? головне скільки вона згенерую кіловат? ну ок. хай так буде. міряйте
хай буде такви мене не почули.
ну хай буде так.
а как еще рассматривать ЗТ?))Верная логика, если рассматривать ЗТ как способ заработка. Тогда стратегия построения станции вырисовывается следующей:
Все это накладывает требования к местной электросети, которая в случае несоотвествия сведет все на нет.
а как их монтируют? Я видел интересный вариант, когда их монтировали вертикально перпендикулярно земле как заборчик. Причем это позволило ставить такие заборчики без взаимного затенения довольно близко друг к другу.Смотрел статистику 40 кВт станции на бифишил панелях за июнь в Киев области, по сравнению со среднним результатом таких же по мощности станций в форуме, бифишилы дали +10% генерации.
В м.Долина Івано-Франківської області станція з полем 42кВт за червень видала 7300кВтпокажіть в кого з 1ї станції було більше 6500кВтг?
надо наверное по ним отдельную тему
прикинув. Навіть теоретично в червні можлива така цифра лише для трекерних станцій.В м.Долина Івано-Франківської області станція з полем 42кВт за червень видала 7300кВт
99 панелей по 430Вт, SUN2000 33KTL-A, змінний кут нахилуприкинув. Навіть теоретично в червні можлива така цифра лише для трекерних станцій.
А можна конфігурацію подивитися. Може я чого не знаю?
изменяемый угол у столов99 панелей по 430Вт, SUN2000 33KTL-A
От подивився б розрахунки окупності станції за 3 роки... ... Напевне початок буде таким : потужність у вас є, захист є, конструкції теж є, просто платите за комплект СЕС та монтаж робите самостійно... І головне! рахуйте до оподаткування....І щоб можна було окупити гроші за 3-4 роки
ну я скажу так. Це звісно - хотілося би. Є скажімо так невеликий пул станцій, які установники побудували сами для себе. Там всього більше 10 станцій (постійно модернізується). Полігон для випробувань. І от на ньому є бажання довести цифру до 3-3.5 роки. Дата вводу станцій 2020 рік. Далі тільки модернізація по сталих тарифах. Все електрообладнання по своїх цінах для установників. Своя фірма по металоконструкціям та БРУ. Свої відносини з РЕМом. Майже ідеальний випадок. Полігон для випробувань.От подивився б розрахунки окупності станції за 3 роки... ... Напевне початок буде таким : потужність у вас є, захист є, конструкції теж є, просто платите за комплект СЕС та монтаж робите самостійно... І головне! рахуйте до оподаткування
ідеальний випадок, напевне, у "інспектора "ПЕТРЕНКА"" ... ще не встановив, але вже окупилася... тільки шкода що субсидію втратив.Майже ідеальний випадок.
Дуже, я би сказав ДУЖЕ цікаве портфоліо.99 панелей по 430Вт, SUN2000 33KTL-A, змінний кут нахилу
можливо у інспектора і так, але у нас інакше.ідеальний випадок, напевне, у "інспектора "ПЕТРЕНКА"" ... ще не встановив, але вже окупилася... тільки шкода що субсидію втратив.