Хотите поделиться своей генерацией, но лень создавать свою тему? Вам сюда!

С телефона забодаюсь искать, увы.
Нужно смотреть версию закона до 2019 года, поиск по слову "інвертор"
И актуальный закон, там такого слова уже нет.
у Законі не буде переліку обладнання .

у Законі не буде переліку обладнання .
Я не пам'ятаю точного формулювання але було, що потужність приватної сес визначається потужністю інвертора. Тепер цієї фрази не має, і є роз'яснення що можна рахувати по панелях в такому випадку.

Я не пам'ятаю точного формулювання але було, що потужність приватної сес визначається потужністю інвертора. Тепер цієї фрази не має, і є роз'яснення що можна рахувати по панелях в такому випадку.

Панели не подключаются к точке распределения. Часть панелей может работать на бойлер, на автономный инвертор для полива и т.п. Станцию могут запустить на 30 кВт панелей если так будут требовать облэнергоо, а потом динамично добавлять стринги. Проверить что и как скомутироованно например на крыше - нереально. Да и вообще, допуск сотрудников РЭС по закону в принципе только к узлу учета подразумевается, даже к инвертору это уже по доброй воле, а уж к панелям на крышу - какой-то нонсенс правовой.

Це могло бути в розясненнях і постановах НКРЕКП.

Цікаво, постанова втратила чинність але нкрекп на неіі зсилаються при накладенні штрафу.

тут є: "відповідність потужності інверторного устаткування потужності, зазначеній у договорі про користування електричною енергією"
я читаю цю постанову і розумію що вжарили обленерго за затягування приєднання. і штраф накладали на обленерго а не на спожвача.
у 19 році ходила інформація що в Чернігівській обл поставити СЕС та отримати зелений тариф майже не можливо... тому це до панелей не має ніякого відношення.

Всем привет. Подскажите, у меня часто такие показатели, это нормально?

Всем привет. Подскажите, у меня часто такие показатели, это нормально?
як на мене то в такий час і при такій поганій погоді це дуже хороший показник. Скільки у вас КВт панелями? І Як ви могли видати в мережу більше 30КВТ/год ???

як на мене то в такий час і при такій поганій погоді це дуже хороший показник. Скільки у вас КВт панелями? І Як ви могли видати в мережу більше 30КВТ/год ???
Станция 38.8кВт. У меня летом постоянно больше 30 кВт.

Инвертор настроен на 33 отдачу.

Это нормально пока не мониторят. Как увидят что больше чем положено, на дом будет ещё больше)). Не балуйтесь сильно долго.

Это нормально пока не мониторят. Как увидят что больше чем положено, на дом будет ещё больше)). Не балуйтесь сильно долго.
Тут я повністю згідний. Знаючи наш Рем , вони ще можуть і ЗТ позбавити...думаю 5-6КВт/день того не варті.

Назад
Угорі