Збирати самому чи купити готову брендову батарею….?

Отримав гнучкі перемички, задоволений, опір приблизно однаковий , але тільки глянувши на стандартну перемичку зліва і на гнучку з права і так стає зрозуміло що гнучка пропустить через себе більше бо вона ширша ледь не вдвічі. В плані гнучкості в горизонтальній плоскості на розтягування і стиснення не такі вже і м'які але всеж рухатимуться разом з шпильками, а на перекошені або з різною висотою термінали ставатимуть ідеально на відміну від звичайних. Єдиний мінус вони під М6, а в мене М4, тож нада додаткову велику шайбу, ну це вже не проблема на відміну від накінечників на 35 кабель яких зараз фіг знайдеш, добре що я шпильки взяв на 20мм, тож шайб туди можна напихать скіки влізе.

Вкладення

• IMG_20241109_132742.jpg
    IMG_20241109_132742.jpg
    4,3 Mб · Перегляди: 5
найшов сьодня випадково, в началі чоловік непогані рекомендації по збірці дає.

найшов сьодня випадково, в началі чоловік непогані рекомендації по збірці дає.
він там розповідав, що треба динамометричним ключем зтягувати акумулятори, щоб вони були під механічним навантаженням?:D

він там розповідав, що треба динамометричним ключем зтягувати акумулятори, щоб вони були під механічним навантаженням?:D
щоб не були сильно задавлені, далі навіть привів графік від самсунг про те що виробник перевірив що чим сильніше їх стягувать тим більша втрата ємності.

щоб не були сильно задавлені, далі навіть привів графік від самсунг про те що виробник перевірив що чим сильніше їх стягувать тим більша втрата ємності.
Мені не зрозуміло, як від стискання залежить ця ємність. Хіба що в середині щось деформується

Мені не зрозуміло, як від стискання залежить ця ємність. Хіба що в середині щось деформується
мені теж багато чого не зрозуміло, такі речі просто доводиться приймати як факт, як табличку множення.

Назад
Угорі