Збирати самому чи купити готову брендову батарею….?

після сьогоднішньої атаки ціни походу пішли на розворот по інверторам, принаймі по люксу. так що я майже на дні зловив ціну.

після сьогоднішньої атаки ціни походу пішли на розворот по інверторам, принаймі по люксу. так що я майже на дні зловив ціну.
це в перекупів. Перевірив дісті. Склад повний, ціна на місці.

Хтось використовував струмопровідні пасти для перемичок? чи є сенс мазать чи ні? Проводю експеримент, скрутив алюміній і мідь намазавши струмотровідноIMG_20241123_211100.jpgю мідною пастою ЗАВЕП ЕлКонт, хочу перевірить чи зміниться опір з'єднання, але напевно чекати нада пару тижнів на результат, а батарею уже на днях почну скрутювать.

Останнє редагування:
Нащо чекати пару тижнів? В неї з часом змінюється опір?
Я взяв мідну, але вона не прозванюється тестером... опір 100%

Нащо чекати пару тижнів? В неї з часом змінюється опір?
Я взяв мідну, але вона не прозванюється тестером... опір 100%
щоб взнать чи нестворить паста діалектричну плівку, тіки з часом можна дізнатися є толк чи щкода від даної пасти, от і питаю може хто користувавсь.

Останнє редагування:
щоб взнать чи нестворить паста діалектричну плівку, тіки з часом можна дізнатися є толк чи щкода від даної пасти, от і питаю може хто користувавсь.
мабуть добре мати стільки вільного часу на експерименти )

мабуть добре мати стільки вільного часу на експерименти )
щоб скрутить два куска алюмінію і мід болтиком багато часу не нада, просто раз на добу заміряв опір, він не міняється уже на протязі 4-х днів, але мабуть це замало, я не хімік і хз за скіки починаються процеси окислення між міддю і алюмінієм, а ця паста тіпа спецово зроблена для зєднання міді з алюмінієм, чого так перестраховуюсь бо на каналів одного зборщика який на мій погляд дуже якісно собирає ці акб казав що деякі пасти більше шкодять чим допопагають, і що він витратив тисячі поки знайшов дієву.

Так це паста щоб мідь і алюміній зконектити? Я б краще так не ризикуквав. В себе просто покладу стальну шайбу між ними

Так це паста щоб мідь і алюміній зконектити? Я б краще так не ризикуквав. В себе просто покладу стальну шайбу між ними
шайба це додаткові втрати, вона повинна бути ідеально плоскою.
в описі пасти вказано що вона спеціально для нерухомого зєднання алюмінію з різними металами в том числі і міді для уникнення окислення і кращого контакту, відгуки на ютубі про ню хороші, паста дорога.

Останнє редагування:
Назад
Угорі