Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
це в перекупів. Перевірив дісті. Склад повний, ціна на місці.після сьогоднішньої атаки ціни походу пішли на розворот по інверторам, принаймі по люксу. так що я майже на дні зловив ціну.
щоб взнать чи нестворить паста діалектричну плівку, тіки з часом можна дізнатися є толк чи щкода від даної пасти, от і питаю може хто користувавсь.Нащо чекати пару тижнів? В неї з часом змінюється опір?
Я взяв мідну, але вона не прозванюється тестером... опір 100%
мабуть добре мати стільки вільного часу на експерименти )щоб взнать чи нестворить паста діалектричну плівку, тіки з часом можна дізнатися є толк чи щкода від даної пасти, от і питаю може хто користувавсь.
щоб скрутить два куска алюмінію і мід болтиком багато часу не нада, просто раз на добу заміряв опір, він не міняється уже на протязі 4-х днів, але мабуть це замало, я не хімік і хз за скіки починаються процеси окислення між міддю і алюмінієм, а ця паста тіпа спецово зроблена для зєднання міді з алюмінієм, чого так перестраховуюсь бо на каналів одного зборщика який на мій погляд дуже якісно собирає ці акб казав що деякі пасти більше шкодять чим допопагають, і що він витратив тисячі поки знайшов дієву.мабуть добре мати стільки вільного часу на експерименти )
шайба це додаткові втрати, вона повинна бути ідеально плоскою.Так це паста щоб мідь і алюміній зконектити? Я б краще так не ризикуквав. В себе просто покладу стальну шайбу між ними