Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А це вже я накосячив... дійсно можна було б так і менше б шини пішлоТому не так?
але ж, на фото нижня гайка латунь у контакті з алюмієвим терміналом. А то й є основний контактВ моєму випадку немає контакту міді та латуні з алюмінієм
Сподіваюсь, коллего, тут ти усюди або трошки-трошки зенкуванням прибрав чи то зачистив в площину? бо все зійде нанівецьПотрохи збираю
В бмс мало місця для шини, тому взяв в ізоляцію
От тут може і не факт. У мене ж так само приварено. Я взяв магніт і до шпильки - магнітить. А шпилька це частина привареної знизу площадки. Тобто на алюміній не схожеу контакті з алюмієвим терміналом
В площину шини з контактами бмс?зачистив в площину?
ні. Я просто звернув увагу на нерівності края отвора після свердління. Так залишати не можна.От тут може і не факт. У мене ж так само приварено. Я взяв магніт і до шпильки - магнітить. А шпилька це частина привареної знизу площадки. Тобто на алюміній не схоже
В площину шини з контактами бмс?
Сама шина досить рівна. Підганяв її через натфіль в площину, потім нождаки 320, 500 та 1000. А от площина на бмс під питанням... як іі вировняти?
Сам отвір не ідеальний. Не так просто сверлити 5мм міді. Але саму площину контакту я вировняв як зміг.нерівності края отвора після свердління.
Щоб був більший контак. Але буду експерементуватиЯ все одно не розумію нащо між ними щось вкладати
Лекції з ЕППідганяв її через натфіль в площину, потім нождаки 320, 500 та 1000.
звичайно ні, але треба підходити до цього без фанатизмуТобто розцарапать все натфілем?)
Так і робив. Шини до блиску не натирав. Площі контактів матові. Плюс використовую мідну пасту при контакті двох шинтреба підходити до цього без фанатизму
Я в себе обжав но для надійності ще і пропаяв кінчикКлеми на проводи бмс краще обжимати чи паяти?
Я навпаки тіки паяв. Обжимки не маю твкої, та й пайки там достатньо, я вважаюКлеми на проводи бмс краще обжимати чи паяти?
Думав плоскогубцями зажати, але де там... клема товста діаметром 1мм а провоід 0.3мм. Не вжтмає.... тому зараз паяюОбжимки не маю твкої,
Як що е обжимка то то обжати зручніше, паяти не дуже зручно як що клема під обжимкуЯ навпаки тіки паяв. Обжимки не маю твкої, та й пайки там достатньо, я вважаю