Потрохи збираю
В бмс мало місця для шини, тому взяв в ізоляцію
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Потрохи збираю
В бмс мало місця для шини, тому взяв в ізоляцію
Згоден.Оце зайве
Ясне діло 2 контактних перехода замість одного, не розумію цю практику кругом шайби ліпитибо з нею опір зєднання в 2 рази більший...
Де про таке написано? В мануалі на БМС не зустрічав такогоАле в бмс є корекція опіру дротів. Ця корекція поступово автоматично налаштується
Чому не так?, і шина не треба....Зараз перший запуск бмс
Вже підключив бмс. Є невелика різниця але наче не критично.Цікаво ,що буде в батареї DOSMODa
Також добрий варінат. Вже потяг поїхав... тоді не подумав і вже зібрав як є. Бачу зараз опір наче добрий, тому немає сенсу перезбиратиЧому не так?,
Спочатку теж так думав, але мені якось не дуже пощастило, купив такі клещіЯк що е обжимка то то обжати зручніше, паяти не дуже зручно як що клема під обжимку
Краще обтиснути (з ізоляцією, хоча б плоскогубцями) а потім припаяти ближче до кільця, бо найслабкіше місце це самі жилки, а якщо зафіксувати ізоляцію то все ок.
Пробував, не шло майже, дуже товсті нааонечникихоча б плоскогубцями
Я брав такі клеми , вони краще обтискаются на тонкі дроти, можно дріт скласти на кінці, все нормально обтснулось, але все ж на всяк випадок пропаявОбжав червоними (найменшими) - половину комірок не бачить=)
3 та 4 комірки - перевірте дроти та з'єднанняCells wire resistance.
В моїй батареї однакова довжина.
Цікаво ,що буде в батареї DOSMODa
дроти залишили однакової довжини? Трохи якийсь розбіг, в мене на 2х збірках 0,55=0,56Вже підключив бмс. Є невелика різниця але наче не критично.
Також добрий варінат. Вже потяг поїхав... тоді не подумав і вже зібрав як є. Бачу зараз опір наче добрий, тому немає сенсу перезбирати
Дроти порізав на різну довжинудроти залишили однакової довжини?
На скільки критично?Трохи якийсь розбіг
Ну меня зається там бмс виділяє червоним якщо для неї суттєво, але особисто вважаю показники з розбіжністю до 0,05 нормою.Дроти порізав на різну довжину
На скільки критично