А після бмс можна заміряти?перед бмс
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А після бмс можна заміряти?перед бмс
я сто раз міряв на автоматі а він самий крайній піся бмс і нічо, і в веліку тож міряв на розємі що з кейса виходить і нічого не згоріло. тіки я дотримувався полярності.А після бмс можна заміряти?
Який перетин внутрішньої частини терміналу?Терминалы мощные 200А под болты м10.
Периодически бойлер
Яким моментом?уже динамометрическим ключом.
Ошибся немного. Терминалы на 300А. Исправил.Який перетин внутрішньої частини терміналу?
Это я еще посмотрю в даташите, если найду, или поищу в инете с каким моментом нужно зажимать. Но что то у меня так всплывает в голове, вроде 6 Нм...Яким моментом?
Фух.... А тоя вже думав мене китайці нвмахади... бо брав на 200а, але під болт 8Терминалы на 300А.
Бойлер на 1,5 кВт. Не так уж и много, учитывая общий запас мощности >7,5кВт
Там бмс на 200А, це десь 5120 вт потужностіБойлер на 1,5 кВт. Не так уж и много, учитывая общий запас мощности >7,5кВт
Это я в курсе. Просто моемся, обычно, очень экономно и 10 минут работы бойлера не так болезненно.Там бмс на 200А, це десь 5120 вт потужності
Підключив акумулятор і можна вмикати інвертор.Майже все зібрав.
Як безпечно перший раз запустити інвертор?
Спершу вмикаю бмс кнопкою, далі рубильник/автомат на акумі і далі кнопка інвертора?
Зажав шини без шайб. Момент 5НМ. Опір батареї до бмс і автомата 2.20мОм
НІякої іскри не буде?Підключив акумулятор і можна вмикати інвертор
BMS - onНІякої іскри не буде?
вхідний і вихідний автомат AC включить тіки після налаштування інвертора!!!!AC автомат - включати коли хочеш
багато хто робить плавний заряд в розрив одного з кабелів до інвертора через лампочки але на 48в навряд таку найти легко або через резистор керамічний Ом на 10 щоб бмс не пішла в захист по КЗ при першому заряді вхідних електролітів. Ще один варіант я так роблю торкаю клему руба кінчиком так щоб площа контакту була як умога менчою тоді виходить щось типа резистора і проскакує малесенька іскра , пару сек потримав потом можна уже прикрутювать.Майже все зібрав.
Як безпечно перший раз запустити інвертор?
Спершу вмикаю бмс кнопкою, далі рубильник/автомат на акумі і далі кнопка інвертора?
Зажав шини без шайб. Момент 5НМ. Опір батареї до бмс і автомата 2.20мОм
Так і зробив. Спершу дс автомат, налаштував і потім ас.вхідний і вихідний автомат AC включить тіки після налаштування інвертора
Завелося без лампочки. Наче все окплавний заряд в розрив одного з кабелів до інвертора через лампочки
напевне не витримав стартовий струм холодрильника, тепер не жалію що взяв люкса на 5кВт а коли вибирав починав з 3,5кВт моделей, хоча моє споживання 500-1500Вт+ бойлер 1,5кВт(мимо інвертора) ну і духовка ще 1,5кВт ну це рідко, сидю зараз без світла, руки вже чухаються , взяв два дні відпустки щоб теж уже до вихідних запустити свій енергоблок.Так і зробив. Спершу дс автомат, налаштував і потім ас.
Завелося без лампочки. Наче все ок
Батарея заряд бере, виставив на інверторі 60а. Віддає заряд. Віддачу тестував бойлером. Максимум навантажив на 100а, тобто 2.2квт. При цьому кабелі за 20хв в середині батареї прогрілися на +1 чи 2 градуси від кімнатної. А от температура кабеля до інвертора до +6 від кімнатної і саме біля самого інвертора (може кулери надули).
Коли увімкнувся додатково до 2.2квт ще і холодильник, стартовий 1.5квт, то інвертор запищав і видав помилку 4 (що це? Перевантаження?)
В цілому при щоденному використанні електрик, як от зараз коли пишу комент, навантаження на вхідну мережи чимале... на фото. А по плану ще кондиціонери доустановити і підігрів підлоги.
Вже шукаю холодильнику стартовий клнденсатор... а то його там немає. Буду розбиратися як підключити і зменшити стартовий. Якщо хтось в цьому розбирається - буду вдячнийстартовий струм холодрильника
Не треба equalization для литияBattery equalization 29.5v
Перевірив, наче попередній пункт вимкненоНе треба equalization для лития