Чому перша зарядка меншим струмом?первую зарядку делал током 20А. заряжались примерно часов 8.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Чому перша зарядка меншим струмом?первую зарядку делал током 20А. заряжались примерно часов 8.
так рекомендовали люди, которое на этом уже не одну собаку съели. не обязательно, но желательно.Чому перша зарядка меншим струмом?
Додам ще, що сам зрозумів/спостерігав. Ви погоняйте спочатку збірку. Спочатку б зарядити її на 100 чи близько того (воно там підбріхує то не сильно на ті "сотки" гадаю треба дивитись). Розрядіть, ну не в нуль, а взагалі. Зарядіть. так, струми зразу - не 0,5С, я б трохи спокійніше виставив. Ну й так - покі воно розкачується, там й розбаланси, й ті помилки у логу. КОротше - "такий шлях" - спостерігати, качати, підлаштовувати. В мене десь днів 5 пішло, враховуючи що з них тіки 1 був вихвдний, а так - після роботи. Стояти без присмотру гоняти залишити - не наваживсяА що саме налаштовувати? Як на першій комірці могла бути максимальна напруга, якщо вони всі збалансовані. Корегувати опір проводів?
Зарядний по паспорту 150а. Поки виставив 60.Зарядіть. так, струми зразу - не 0,5С
Тоді повертаю на 30а для зарядки60- багато,
По ним якраз і налаштовувавПодивись хоча б відоси , як налаштувати інвертор
Дякую! Зменшив. Тоді схоже на відео автори щось напутали (або я).Зроби 3,28 на комірку(26,2 В )