Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
У мене з Інвертора на WiFi модуль протянуто з RS232 виходу 12 метрів витої пари все нормально працює.А сигнал на 5 метрів норм дійде? Я б так далеко не вів. Краще бездротово моніторити
дякую. То значить сам зроблю кабель, там наче конектори розбірні жУ мене з Інвертора на WiFi модуль протянуто з RS232 виходу 12 метрів витої пари все нормально працює.
(Інвертор в підвалі стоїть і WiFi там не ловить)
З BMS теж на WiFi модуль десь 6 метрів звичайним сигнальним 4х проводним кабелем теж все норм.
ну, як сказати, Якось по телефонним бротам люди он в інтернетах навіть сидать (але не дуже) - але тут нам точно вистачить.А сигнал на 5 метрів норм дійде? Я б так далеко не вів. Краще бездротово моніторити
Дивлячись які там конектори, для RS232 в мене були в запасах розбірні, але як що всі лінії дублювати витої пари не вистачає в ній 8 проводів а в RS232 9 контактів або треба дивитися які задіяні або зробити колхоз як у мене (просто ще 1 провод прикрутити, але працює ж), для BMS купував роз'єми и просто зробив подовжувачтам наче конектори розбірні ж
У мене від інвертора до ноутбука 10м USB-подовжувач підключено для моніторингу, 5 років працює без проблем!А сигнал на 5 метрів норм дійде?
ну такий самий провод від БМС тільки на WIFi модуль я подовжував, там же зв'язок UART він же RS232?про що ви? )) я б про тупо провід на екран для БМС!
все багатожильним і в одну гільзу, під одну клему. Ви зробили цікаво, але в мене є сумніви що вірнобо з одної сторони на 6 квадратів а з іншої на 1,5. Тому взяв дріт на 2,5 квадрати
А що не так? Я не міг на сторону клем авр прикрутити під гільзу на 2.5, так як сусідня гільзя на вхід вже на 6. По стандарту в одну клему повинно затискатися не більше 2х проводів і вони обовязково повинні бути одного перетину, щоб рівномірно розподілилося зусилля стиску. А з іншої сторони на кумутаційну частину 2.5 квадрати з гільзою просто не влазили.... Довелося "обрубувати" зайві жилкиале в мене є сумніви що вірно
А засунути в одну гільзу 2 проводи один більшого перерізу а 1 меншого - " не судьба"?, Ще б і місце додаткове було може ще щось підєднувати буде требаА з іншої сторони на кумутаційну частину 2.5 квадрати з гільзою просто не влазили.... Довелося "обрубувати" зайві жилки
В яку гільзу? В гільзу на 6 ледь влазить провід на 6. Туди більше нічого не всунути. А обрізати жилки проводу на 6 щоб ще щось влізло це не дуже, бо зменшується перетин входуА засунути в одну гільзу 2 проводи один більшого перерізу а 1 меншого - " не судьба"?,
ну гільзи під різні розміри бувають, бувають навіть подвійніВ яку гільзу?
Да, тоді варіант, еле щось жаба ее хоче ще 100грн на пачку гільз з яких 2 штуки знадобиться.ну гільзи під різні розміри бувають
Під рукою був тільки на 2.52.5 дріт це зайве там і 0.5 вистачить
звісно ні, але монтувати складнішеТовстіший дріт не повинен якось негативно вплинути на кумутацію
Вмієте лудити?) Бо я як подивився що там у людей інколи виходить - ну його=)Дума купувати мідну шину і робити з неї перемички на комірки
Не дуже) Тому поки будуть такі.Вмієте лудити?)