nikolaevich
Tier1
- Реєстрування
- 27 Лип 2024
- Дописи
- 152
- Бали
- 28
- Інвертор
- EASUN POWER 11kW 48V ISolar SMG-II-11KW-48V
А ти ним зібрався в футбола грати??А він витримає 50кг?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А ти ним зібрався в футбола грати??А він витримає 50кг?
Як мінімум декілька разів переносити. Вже вирішив робити корпус з дереваА ти ним зібрався в футбола грати??
а шо каже наліпка на правому боці вашого інвертора, та що якраз поряд з ТХ, де намальована перекреслена батарея.... ?Тепер питання. Чи можна його запустити без батареї? Щоб хоч якось перевірити, інакше потім важкувато буде відкрити спір з китайцем
а шо каже наліпка на правому боці вашого інвертора
Що мішає вмикнути без батереї?? Ти коли брав в продавана хіба не було написано можливість працювати без акумулятора??Розпакував інвертор. Ох він і важкий і великий... Я щось думав на 24в поменше буде. А то він як прямо на 10квт...
Коробка була трохи не потфеншую, но інвертор цілий, немає жодної царапини.
Тепер питання. Чи можна його запустити без батареї? Щоб хоч якось перевірити, інакше потім важкувато буде відкрити спір з китайцем
Сторінку де брав в студію.У продавця таке на сторінці не описано
Не знайшов я чи може він працювати без батареї.Брав тут:
Ще є мануал, але в мене з англ не дуже, можу щось не так перевести
Ну то, може, не варто!? В інструкції немає дозволу, на інверторі наліпка - "без акумулятора не включати!"... Але ж ні... будемо пробувати!...чи варто пробувати
На інверторі повинна бути хоч яка небуть батарея для того щоб вспівала переключатись електроніка якщо він не підєднаний до мережі.На мій інвертор теж у продавця була реклама, що можна без батареї. В інструкції про це ні слова. Бачив ролик, де такий інвертор вмикали без батареї. І працював він у них не стабільно. То підхоплював сонце, то впадав в аварію. По своєму інвертору бачу, що йому для підживлення інколи на секунди край потрібен акк, поки він свій МРРТ навіщось "передьоргує". З цим добре справляються і мої тимчасові дохлі стартові акуми.
Вибачаюсь, може підкажете, як раз. Шнури до екрана бувають же довші? так шоб метрів п'ять? чи простіже самому, з того ж інтрнет кабелю змайструвати? СИстема планується у полупідвальному приміщенні, а екран хотів вивевсти у саму квартиру вище, щоб не бігатиБмс яка, я свою сьогодні 200 амперну з екранчиком 4.3 дюйми забрав, в повні комплектації хоча в опису того не було там ще шнур подовжувач до екрана ну і 2 кнопки.