В неї тільки по мінімуму напруги і струму.Ця зарядка можливо підійде до автомобільного акумулятора , якщо в неї є налаштування
Буду пробувати зменшувати напругу і струм. Поки вибору немає
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
В неї тільки по мінімуму напруги і струму.Ця зарядка можливо підійде до автомобільного акумулятора , якщо в неї є налаштування
Так балансування займе багато часу.При розрядці напруга ще більш менш стабільна на всіх групах
Буду розряджати таким струмом до вечора
Мені поки нічого туди підключити, або ноут або обігрівачТак балансування займе багато часу.
Я просто не знайшов більш підходящі під свою ціль. Довелося добирати банками по 20агбагатопаралельного з'єднання та складного підключення елементів малої ємності
8 шт по 100А/г - це 16-17кг всього, ну плюс корпус та бмс, в цілому нехай 20кг - невже набагато важче? Чи потрібно постійно носити на спині? Так набагато ж простіше, надійніше та більша ємність! А ще є банки на 50-60А/г, вони ще легші !станція має бути переносною
Коли буде близько до 5-10% SOC , то треба меньший струм (3-5 А) розряджання, щоб балансир встигаві буду далі розряжати.
От їх не знайшов... Тому взяв які були.А ще є банки на 50-60А/г,
шановний якщо ви не знаєте як нада балансувати то не нада і інших того ж самого навчати ,ваш алгоритм схожий на чоловічка який намагається зробить так щоб доска не виглядала за край прицепа , причом доска довша за прицеп, а чоловічок бігає то з переду попхне а доска вилазить ззаду, то ззаду попхне а доска вилізає зпереду і так до безкінечності, інколи дивуєшся як хтось умудряється з простого процесу зробити супер довгий складний з купою непотрібних дій, безтолковий алгоритм, дивишся і не назнаєш сміятися чи плакати з того всього.Коли буде близько до 5-10% SOC , то треба меньший струм (3-5 А) розряджання, щоб балансир встигав
запамятайте для того щоб збалансувати розряджати не треба, нада зарядить чим повище (3,65В) і там тримати, балансир домучить, але якщо сильно довго мучить дозарядить через 10Вт лампочку відстающий блок, але уважно щоб не перезарядить, догнати до 3,5В а далі балансир дотягне , або розрядить решту потужною лампочкою хочаби з 21Вт і більше.От їх не знайшов... Тому взяв які були.
20кг чимало, в мене зараз десь 13кг виходить максимум
А чому так? Так вже заряджав. Одна група пішла в захист і був великий дисбаланс.нада зарядить чим повище (3,65В) і там тримат
Зарядник вже налаштований на 3,55в максВ бмс поставить OVP 3.65V?
На 3,43OVPR 3.5V,