Зовнішня батарея для ДБЖ/інвертора MUST LP1600-24200/LP16-24100

на последних pv1800 vpm can шину переместили на 4 и 5 пин . теперь кабель от акума работает.

З приводу підключення АКБ MUST LP16 - 24100 до BMS TOOL. У мене вийшло так, зробив скидання АКБ кнопкою Ресет на АКБ. Потім зайшов через Bluetooth на BMS АКБ через BMS tool. Там у пункті Parameter settings тицьнув Entering distribution network mode і Network information writing. Пароль 4321. Просто зайшов у ті пункти і нічого далі не натискав і не змінював. І все, зайшовши назад на вибір підключення між Bluetooth and Wi-Fi і тицьнувши на Wi-Fi відразу знайшло АКБ

З приводу підключення АКБ MUST LP16 - 24100 до BMS TOOL. У мене вийшло так, зробив скидання АКБ кнопкою Ресет на АКБ. Потім зайшов через Bluetooth на BMS АКБ через BMS tool. Там у пункті Parameter settings тицьнув Entering distribution network mode і Network information writing. Пароль 4321. Просто зайшов у ті пункти і нічого далі не натискав і не змінював. І все, зайшовши назад на вибір підключення між Bluetooth and Wi-Fi і тицьнувши на Wi-Fi відразу знайшло АКБ
дякую за пораду, це з підключеним інвертором? хочу зробити ресет, але є сумніви чи скинить він протоколи

Доброго вечора.Акб lp16-24200 з'єднувався по WiFi до вчорашнього дня.Вчора перестав, пише перевантажений сервер.Прога bms-tool.В когось працює вона чи ні? Дякую

Доброго вечора.Акб lp16-24200 з'єднувався по WiFi до вчорашнього дня.Вчора перестав, пише перевантажений сервер.Прога bms-tool.В когось працює вона чи ні? Дякую

так, щойно перевірив, додатки bms-tool або paceex bms не підключаються до сервера та видають помилку таймауту. Сайт https://cloud.pace-power.com/ теж не працює.

Останнє редагування:
Так, БМС тул вже працює. Питання інше, чи у всіх заряджає по SOC до 100 % постійно? Хоча на інверторі виставлено до 90%. Чи можливо якось налаштувати щоб до 90% реально заряджало? З'єднання по кан шині є. Must PV 3224 ,VPM II, Must 100-24 акб

Назад
Угорі