Згоден. Змінив у себе на 28.2.5% нічого не вирішують а на стан батареї дуже впливають
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Згоден. Змінив у себе на 28.2.5% нічого не вирішують а на стан батареї дуже впливають
Это неправильно в корне , это не дает батарее отбалансироваться. Не 5% , это цифра с потолка. Проверено. В таком режиме через 10 циклов аккумуляторы на 70% в лучшем случае будут заряжены.5% нічого не вирішують а на стан батареї дуже впливають
В таких умовах роботи з цим інвертором флоат потрібен.Float charge взагалі непотрібен LiFePO4 батареям, це пережиток від свинцево-кислотних. На жаль, в аненжі не можна відключити режим float charge взагалі (принаймні я не знайшов як, якщо хтось знає - підкажіть), тому має сенс його виставляти низьким.
ніколи такого не будеЯкщо буде низьким , то інвертор розрядить батарею 0 SOC і вимкнеться
26.2 в це нормальний флоат (13.1 для 12в батареї), нічого не розрядиться. У мене інвертор завищує показники, тож моя настройка 26.2 це в реальності ~26.6 що є нормальним станом для зарядженої батареї.В таких умовах роботи з цим інвертором флоат потрібен.
Якщо буде низьким , то інвертор розрядить батарею 0 SOC і вимкнеться
26.2 это не флоат а непойми что. Та делайте что хотите. Ваша батарея - ваши проблемы.26.2 в це нормальний флоат (13.6 для 12в батареї), нічого не розрядиться.
От як раз тягне з батареї на холостому півтора ампери, написав вище.Нормально оно живет с флоат, не тянет в простое из батареи холостой ход. Просто напряжение покоя 26.6-26.7 , а не 26,2
Это неправильно в корне , это не дает батарее отбалансироваться. Не 5% , это цифра с потолка. Проверено. В таком режиме через 10 циклов аккумуляторы на 70% в лучшем случае будут заряжены.
Навіщо потрібен флоат для LiFePO4 батарей, просвітіть нас.26.2 это не флоат а непойми что. Та делайте что хотите. Ваша батарея - ваши проблемы.
Вы 13.6 на два не можете посчитать(?)
Вам не надо - не пользуйтесь. Пусть жрет батарею когда сеть есть. УдачиНавіщо потрібен флоат для LiFePO4 батарей, просвітіть нас.
ДобреВам не надо - не пользуйтесь. Пусть жрет батарею когда сеть есть. Удачи
Флоат для LifePo4 не потрібен, і в нормальних інверторах для LifePo4 його немає або принаймні його можна вимкнути, але в дешевих інверторах схема заживлена "через батарею" тому коли є мережа на батарею повинна подаватися напруга щоб запобігти розряджанню і це не тому що так треба для LifePo4, а тому що зекономили і спростили схему інвертораНавіщо потрібен флоат для LiFePO4 батарей, просвітіть нас.
Вы еще пару раз посчитайте и потом еще раз отредактируйте, а то все равно нескладуха.26.2 в це нормальний флоат (13.1 для 12в батареї), нічого не розрядиться. У мене інвертор завищує показники, тож моя настройка 26.2 це в реальності ~26.6 що є нормальним станом для зарядженої батареї.
Питання було "чи потрібен флоат для LifePo4" - відповідь - німайстерно стрибаєш з конкретних умов до абстрактних та назад
Приведи приклад максимально якісного інвертора зі стандартними налаштуваннями де взагалі немає режиму флоат для lifepo4Питання було "чи потрібен флоат для LifePo4" - відповідь - ні
"чи потрібен він інвертору якій є клон Вольтроніка" - так
"чи шкодить це акумулятору" - скоріше так, але нічого не поробиш
Ставишь LiB и Constant pressure to float waiting time - автоматом устанавливает 0 минут.взагалі непотрібен LiFePO4 батареям, це пережиток від свинцево-кислотних. На жаль, в аненжі не можна відключити режим float charge взагалі (принаймні я не знайшов як, якщо хтось знає - підкажіть), тому має сенс його виставляти низьким.
ANJ-11KW-48V-WIFIПриведи приклад максимально якісного інвертора зі стандартними налаштуваннями де взагалі немає режиму флоат для lifepo4