Без BMS і CAN напряму до Інвертора - Батарея 16s 314 Ah

Ось контрольне питання: яка буде напруга(більше чи менше)на одній розрядженій комірці в збірці відносно інших заряджених , якщо струм заряджання буде 10 А?
crowl, швидше відповідайте на легке питання :)

crowl, швидше відповідайте на легке питання :)
в стадії BULK буде 10, в стадії Absorption буде спадати з 10 до 0, в стадії float буде від 0 до 0.1 кататись як ... в ополонці.
Для кожної комірки буде по своєму в залежності від SOC вже тричі показував графікцієїзалежності.

Не зараховано. Більше чи менше?
Напруга на більш розряджених менша. По мірі зарядки вони всі синхронізуються. шо за дитячі питання
Дайте мені 16 комірок з різними напругами, через 20 годин я вам ідеально синхронізовану батарею з похибкою 0.001 вольт видам.

Невірна відповідь
вам в школу
якшо напруга на комірці 3 в, а зарядки 3.4, тоді різниця 0.4в, відповідно при заряджених до 3.3в, різниця 0.1в.
Різниця Напруги відносно напруги зарядки - більша, напруга на самій комірці менша.
ці приколи взагалі дитячі питання і то треба тут деяким які базової фізики не розуміють задавати в яких інвертори динамічно знижують струм.

Останнє редагування:
виявляється, що на додачу до відсутності знань в фізиці та математиці, є ще повне незнання слів (або загальне невміння читати)
вам ж пише тут - МАКСИМАЛЬНИЙ СТРУМ ЗАРЯДКИ
тут ж не пише що струм постійний, а що оце максимум, який може давати на батарею
хоча тут і цього не пойме автор і далі буде розказувати про чудодійні властивості акумуляторів)))

виявляється, що на додачу до відсутності знань в фізиці та математиці, є ще повне незнання слів (або загальне невміння читати)
вам ж пише тут - МАКСИМАЛЬНИЙ СТРУМ ЗАРЯДКИ
тут ж не пише що струм постійний, а що оце максимум, який може давати на батарею
хоча тут і цього не пойме автор і далі буде розказувати про чудодійні властивості акумуляторів)))
ні, тут автор казав шо там в нього шось інвертор знижує. А ви в сарказм не вникаєте, нажаль :rolleyes:

як шо. Закон ОМА.
ану давайте експеримент зробимо. виставте на інверторі замість 54.4В скажімо 52В, і отримаєте той самий графік, що й зараз
а потім виставте 56В і знов отримаєте той самий графік
і може тоді в вас хоч трохи зявиться розумних думок

Хто ще за те шо струм знижує інвертор підніміть руки.

ану давайте експеримент зробимо. виставте на інверторі замість 54.4В скажімо 52В, і отримаєте той самий графік, що й зараз
а потім виставте 56В і знов отримаєте той самий графік
і може тоді в вас хоч трохи зявиться розумних думок
А по часу яка залежність? Ви взагалі розумієте таке поняття як динамічні величини? Ви розумієте шо ми в чотиривимірному просторі, і є час.
Бо ви все в 2D сприймаєте взагалі поняття не маєте шо є 3D, а то і 4D
звісно коли нема часу тоді там всьо буде як ви кажете.

То шо графік залежності буде такий же по вигляду протягом 1 секунди бо воно вистрілить в стратосферу, а не 10 годин зарядки я ЗГІДНИЙ!

Все я здаюсь. Ви агресивний невіглас.
I = U/R. Я ж все пояснив на попередній сторінці... Чому ви не прочитаєте і не вникните.
154 пост і далі

і майте на увазі шо напруга і струм це динамічні величини по часу

Дайте мені 16 комірок з різними напругами, через 20 годин я вам ідеально синхронізовану батарею з похибкою 0.001 вольт видам.
Тобі вже запропонували збалансувати з 3.5, але ти злився написавши що "вони себе ведуть себе некеровано". Про що тут далі сперечатися ;D

Тобі вже запропонували збалансувати з 3.5, але ти злився написавши що "вони себе ведуть себе некеровано". Про що тут далі сперечатися ;D
бо не треба балансувати на 3.5, а на 3.4, а то й на 3.375

В залежності від налаштувань інвертора. Якщо bulk 52в, float 50, то на підході до 52в буде знижуватися струм
Опа, ше один інвертор знижує струм. А чому bulk float ти задаєш вольти, а знижується I? То чому ти не виставляєш I в тих трьох фазах.
хай би інвертори тоді собі виставляли I і не мучили нас з тими вольтами

У мене 24в 3квт инвертор. Він так працює. Тому тут багато варіантів та інверторів та налаштувань

Назад
Угорі