crowl, швидше відповідайте на легке питанняОсь контрольне питання: яка буде напруга(більше чи менше)на одній розрядженій комірці в збірці відносно інших заряджених , якщо струм заряджання буде 10 А?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
crowl, швидше відповідайте на легке питанняОсь контрольне питання: яка буде напруга(більше чи менше)на одній розрядженій комірці в збірці відносно інших заряджених , якщо струм заряджання буде 10 А?
в стадії BULK буде 10, в стадії Absorption буде спадати з 10 до 0, в стадії float буде від 0 до 0.1 кататись як ... в ополонці.crowl, швидше відповідайте на легке питання
Напруга на більш розряджених менша. По мірі зарядки вони всі синхронізуються. шо за дитячі питанняНе зараховано. Більше чи менше?
вам в школуНевірна відповідь
виявляється, що на додачу до відсутності знань в фізиці та математиці, є ще повне незнання слів (або загальне невміння читати)
ні, тут автор казав шо там в нього шось інвертор знижує. А ви в сарказм не вникаєте, нажальвиявляється, що на додачу до відсутності знань в фізиці та математиці, є ще повне незнання слів (або загальне невміння читати)
вам ж пише тут - МАКСИМАЛЬНИЙ СТРУМ ЗАРЯДКИ
тут ж не пише що струм постійний, а що оце максимум, який може давати на батарею
хоча тут і цього не пойме автор і далі буде розказувати про чудодійні властивості акумуляторів)))
ну а що ще зменшує зарядний струм, як не інвертор?ні, тут автор казав шо там в нього шось інвертор знижує. А ви в сарказм не вникаєте, нажаль
як шо. Закон ОМА. Тут і ви попалисьну а що ще зменшує зарядний струм, як не інвертор?
ану давайте експеримент зробимо. виставте на інверторі замість 54.4В скажімо 52В, і отримаєте той самий графік, що й заразяк шо. Закон ОМА.
А по часу яка залежність? Ви взагалі розумієте таке поняття як динамічні величини? Ви розумієте шо ми в чотиривимірному просторі, і є час.ану давайте експеримент зробимо. виставте на інверторі замість 54.4В скажімо 52В, і отримаєте той самий графік, що й зараз
а потім виставте 56В і знов отримаєте той самий графік
і може тоді в вас хоч трохи зявиться розумних думок
Поясніть мені шо робити, коли мій інвертор не знижує струм, а струм знижується.
I = U/R. Я ж все пояснив на попередній сторінці... Чому ви не прочитаєте і не вникните.Все я здаюсь. Ви агресивний невіглас.
Тобі вже запропонували збалансувати з 3.5, але ти злився написавши що "вони себе ведуть себе некеровано". Про що тут далі сперечатися ;DДайте мені 16 комірок з різними напругами, через 20 годин я вам ідеально синхронізовану батарею з похибкою 0.001 вольт видам.
В залежності від налаштувань інвертора. Якщо bulk 52в, float 50, то на підході до 52в буде знижуватися струмХто ще за те шо струм знижує інвертор підніміть руки.
бо не треба балансувати на 3.5, а на 3.4, а то й на 3.375Тобі вже запропонували збалансувати з 3.5, але ти злився написавши що "вони себе ведуть себе некеровано". Про що тут далі сперечатися ;D
Опа, ше один інвертор знижує струм. А чому bulk float ти задаєш вольти, а знижується I? То чому ти не виставляєш I в тих трьох фазах.В залежності від налаштувань інвертора. Якщо bulk 52в, float 50, то на підході до 52в буде знижуватися струм