а чому не вистачить? Шо постраждає коли таки згорить. Навпаки буде яскравий висновок. Я не збираюсь замовчувати, фото згореної системи буде виставлене.
І так само фото робочої системи протягом 10-20-30 років буде виставлене і доведене шо я правий.
І не може статись бо мій залізофосфат працює в правильних межах.
Таке враження шо якийсь там crowl це така важлива публічна особистість шо я аж буду замовчувати факт шо я був не правий. Навпаки буду всім казати шо я не правий, чи навпаки правий в цьому суть.
Буде висвітлений як ПОЗИТИВНИЙ, так і НЕГАТИВНИЙ досвід, незалежно від результату.
Чому не вистачить мужності?
Да тому що ви не дослідник! Ви вже вважайте що праві, і _доводите_ усім це. Тоб-то це і є Ваш мотив.
Дослідник експерементує, він каже опонентам "Так, Ваші доводи мають сенс, так, без БМС якщо інвертор "здуріє" і влупить 60В на зарядку то небуде ніякого захисту, але я хочу особисто дослідити всі процеси", і т.п.
Він не каже фанатично, що він правий. Ви, нажаль фанатик, і це було би нічого, як що би не справа з енергією, котра не зовсім то прощає помилки.
Бажаю щоб у Вас все було добре з ціми дослідами. Щиро бажаю!
Доречі, у Вас ще і добрий випадок. Особисто що бачив за минулий рік
- Хлопця котрий робив батареї на NMC хімії, з саморобним захистом котрий на його думку розмикав би батарею. Але насправді, він використовував АЦ вимикач, та розмикатель котрий при перевірці _не працював_ Тоб то, при поганому сценарії його приблуда, побачивши тепловий розгін комірок, робила додатково ще і КЗ! Котре потім розмикав АЦ автомат.
І це людина за гроші людям наробила таких батарей. А коли у знайомого на цій батареї вигорів із-за погано обжатих контаков автомат, тоб-то натурально згорів, цей сборщік відморозився зі словами "ну і мерседеси теж ломаються"
- Бачив в котеджному городку де котеджди впритул один до одного, NMC батарею та вогнегасник котрий підвисили над нею..... Це не в ютубах, це в реальному житті.Живе родина, діти там і все таке, і їм хтось таке зінсталював!
Так що, у Вас все ще норм. Грайтися далі.