crowl
Tier1
- Реєстрування
- 5 Гру 2024
- Дописи
- 230
- Бали
- 28
ні, правоти. Цілі дні доводите шо я не правий.манія величності ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
ні, правоти. Цілі дні доводите шо я не правий.манія величності ?
R1 = R2 = const в межах похибки1.
Напруга U=3,4В
Струм заряджання I=40A
Внутрішній опір на зарядку R=?
2. U=3,4В
I=20A
R= ?
І в результаті ви зрозуміли все в точності навпакия 2 місяці 16 годин на добу все вивчав, всю фізику процесів.
Ніяких інтегралів тут не потрібно. Нащо ускладнювати елементарне рішенняЯк приблизно порахувати кількість ват*годин отриманих в заряд батареї в діапазонах X0...X1, X1...X2 ?
Припустимо, що X1-X2 пряма , де струм в X2 дорівнює 0
ого, як порахувати площу фігури під кривою на графіку без інтеграла.Ніяких інтегралів тут не потрібно. Нащо ускладнювати елементарне рішення
хаха, так воно в житті не працює. Ви знову хочете пояснити математикою 5 класу математику 10.Спрощуємо до прямих ліній та постійної напруги
Ви дійсно вважаєте, що для підрахунку кВт* годин інвертор вирішує якість інтеграли?ого, як порахувати площу фігури під кривою на графіку без інтеграла.
В нас там не прямокутники, чи трапеції, а інтеграли, функції квадратичні, а не лінійні!
ні, він знімає показники кожні 5 хвилин. Шо по суті і є інтегруванням. У нього delta x = 5 minВи дійсно вважаєте, що для підрахунку кВт* годин інвертор вирішує якість інтеграли?
Повернемося до задачі. Таке враження,що вирішення шкільної задачі викликає затрудніння саме через це твердження "R1 = R2 = const в межах похибкиЯк приблизно порахувати кількість ват*годин отриманих в заряд батареї в діапазонах X0...X1, X1...X2 ?
Припустимо, що напруга постійна , X1-X2 пряма , струм в X2 дорівнює 0
такІ ? .. що далі? Мабуть сумує трикутники чи то прямокутники
не буду я площу прямокутників трикутників і трапецій шукати бо це дуже кривий метод.Повернемося до задачі
Залежить від частоти дискретизаціїСкільки ват*годин нараховано на ділянці А та скільки на ділянці В ?
Марна трата часу.Мене вистачило на 10 сторінок.
Автор зовсім нічого не разуміє.Автор не зовсім розуміє що