Після цієї ахінеї ви ще щось розповідаєте про інтеграли, які в житті не зможете застосувати в напрямку цієї теми.Три, вона ше може сісти і сидіти на 3.35 нічого не робити і пити Мохіто
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Після цієї ахінеї ви ще щось розповідаєте про інтеграли, які в житті не зможете застосувати в напрямку цієї теми.Три, вона ше може сісти і сидіти на 3.35 нічого не робити і пити Мохіто
Ні, не страшно. Бо тоді нас клоунів буде багато, вважайте все людство крім Вас.а не страшно коли хтось проведе експеримент і клоуном виявитесь саме ви? reverse uno
В вас часу лишилось від 3 тижнів до кількох днів сміятись. Бо одна людина вже точно проводитиме
Можу взагалі підняти , шоб швидше знайти
Галілео Галілей теж був єдиним, коли всі "розумні" казали шо це не так.Ні, не страшно. Бо тоді нас клоунів буде багато, вважайте все людство крім Вас.
А от навпаки Вам точно буде зле - клоуном виглядати, ще й гроші платити. Точніше не платити, а розказувати нам що Ви б і раді заплатити, та батько на це грошей не дав.
В сторістой викладач взагалі нічого не розуміє. Він навіть банальної формули параболічної функції не знає. Типовий випадок.
Ви взагалі на рівні 5 класу завчили базові рівняння, ні тобі інтегрування, ні квадратичних функцій, адже в нас є величина час і ви взагалі не враховуєте! А вона і є ключовою у всіх процесах.
Це не U, I, а U(t), I(t). Це якраз фізика 9 класу. У 5 класі ви всі заштопорились рахуєте без врахування t в даний момент.
І вся різниця.
Не можливо людині пояснити, якшо вона не намагається зрозуміти і вникнути. Тому я і вас усіх в школу відправляю!
Я теж маю вищу освіту і мій тато якраз Старший науковий співробітник, не той шо вчить, а той шо науку робить. Він самі вершини фізики в Україні, те ж саме підтвердив теоретично.
Розвели тут демагогію шо я нічого не розумію. Я маю вищу освіту (електроніка), мій тато знає фізику на рівні топ 10 в Україні вцілому.
Трохи не у ті ворота.
Вам залишається лише практично довести усі мої твердження або заробити 300$ якшо я клоун профан з вулиці.
Тепер до мене дійшло, чому саме так.Три, вона ше може сісти і сидіти на 3.35 нічого не робити і пити Мохіто
Ого амбіції!Галілео Галілей теж був єдиним, коли всі "розумні" казали шо це не так.
А це тут до чого? Ви ще й науковець? Біда-біда для науки...Якшо б у вас хоч 10% розуму було, то би знали як ця держава до науковців відноситься, як на 0.3 ставки переводить і тримає за ніщо
для мене нема авторитетів, є лише фізика і її закони.Ого амбіції!
А це тут до чого? Ви ще й науковець? Біда-біда для науки...
В любому випадку Вам і іноземні науковці з великою зарплатнею не авторитет.
Експеримент на $500,
Балансування законом ОМА.
4 комірки з різним SOC ~ 10%, 30%, 50%, 80%, з'єднати послідовно.
Заряджати фіксованою напругою 13.4v протягом 24 годин.
Струм - довільний, від 0.3C до 2С.
Якшо хоч одна з комірок стане більш ніж 3.5v - 500$ ваші!
Через 24 години якшо комірки збалансовані - ви програли.
як завгодно, з мультиметром, через BMS скрінити, відоси знімати.ОК, умови зафіксували.
Як експериментатор повинен документувати експеримент?
Тоб то протягом цих 24-х годин не контролювати и не зважати на різницю напруг між комірками?4 комірки з різним SOC ~ 10%, 30%, 50%, 80%, з'єднати послідовно.
Заряджати фіксованою напругою 13.4v протягом 24 годин.
Струм - довільний, від 0.3C до 2С.
Якшо хоч одна з комірок стане більш ніж 3.5v - 500$ ваші!
Через 24 години якшо комірки збалансовані - ви програли.
Піднімаю ставку до 500$, аби той клоун з своїм наклепом заткнувся
Переглянути вкладення 6341
Бу га га . Я написав дурницюви стільки часу намагаєтесь себе переконати в дурницях.
Нє нє. Там умови розмазані і потім нічого не докажешь.ОК, умови зафіксували.
Тоб то протягом цих 24-х годин не контролювати и не зважати на різницю напруг між комірками?
Тоб то під час такого іспиту забити на те, що комірка, яка мала 80% на старті, вилетить дуже швидко на деякий час за критичні 3,65 вольта?
Головне щоб через 24 години буле все рівно?
Дурень той, кто згодиться покласти ресурс однієй комірки.
Хоча... Поклавши одну комірку EVE105 та отримавши від вас 500$, він купе ще десяток нових.
Махання купюрами перед монітором то таке. Щось буде не так. Ктось із спорщиків почне викручуватись... Да і вас мало хто знає. Вірити першому зустрічному...
Кладіть на стіл, щоб номера було видно фотографуйте, обирайте арбітра, передавайте йому ці купюри. Так буде справедливо в такому склизькому спорі.
Щось не так. Вже BMS з'явилася там, де ви доказуєте, що вона не потрібна.Нічого не станеться там же буде BMS
мені не потрібна. Я вам про цей експеримент кажу. Змішуєте усе докупи як завжди.Щось не так. Вже BMS з'явилася там, де ви доказуєто, що вона не потрібна.
Змішуєте усе докупи як завжди.
greenpowertalk.tech
якшо будь яка комірка коли небудь перетне 3.5 вольт, 500$, шо не ясно. Ви ж кажете шо це станеться ДУЖЕ ШВИДКО.Буде хочь щось у відповідь?![]()
Без BMS і CAN напряму до Інвертора - Батарея 16s 314 Ah
Так, це вже цікавіше. Якщо при таких поглядах у Вас ще й вища освіта в галузі електроніка, то той діплом точно тато за сало купив. Бо в ТОЕ(теоретичні основи електротехніки) Ви абсолютний нуль. Ви навіть не розумієте найпростіших термінів з цієї галузі коли Вам їх наводять, а все за допомогою...greenpowertalk.tech