crowl
Tier1
- Реєстрування
- 5 Гру 2024
- Дописи
- 195
- Бали
- 28
все може бути, буде видно через 2 місяці.Мій прогноз : протягом 2 місяців збірка вийде на такий дисбаланс, що будеш вимушений вручну балансувати на напрузі хоча б 3,55 -3,6в на комірку
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
все може бути, буде видно через 2 місяці.Мій прогноз : протягом 2 місяців збірка вийде на такий дисбаланс, що будеш вимушений вручну балансувати на напрузі хоча б 3,55 -3,6в на комірку
Там такого не написано? Там риторичне питання на пост про відносно низку точність показанного прибора.
То я і сам нагуглити можу. Але мене цікавить відповідь crowl.На відео Uni-T UT89X. Ціна до 1500грн.
десь 1400 з копійками. І він гарно міряє, дійсно 1 тисячну ловить, а головне його колір пасує до моєї курткиТо я і сам нагуглити можу. Але мене цікавить відповідь crowl.
Для порівняльного виміру єлементів такого прибора більш ніж. Саме порівняльного, так як при порівняльних вимірах прибор дає оду і ту саму похибку для любого з вимірюванних компонентів.прибор за 19$ не те що тисячну з гіганською похибкою неправильно показує а напевно і соті ,
ну і де тут вимірювання при "балансуванні напругою 54.4В" про які всі просять, і які автор так обіцяв показати? а нема і не буде, бо автор заміряв і поняв що всрався) або навіть гірше - автор і близько не заміряв те що просили і продовжує тягнути сову на глобус)Фаза 1 заряджання. BULK.
Напруга зростає, поки струм залишається незмінним. Вимірювання кожної комірки. Під час вимірювання напруга повільно підвищується.
Зарядний струм становить 60А.
не всрався, просто похибка при балансуванні напругою 54.4в межах 0.02v, а не 0.001v.ну і де тут вимірювання при "балансуванні напругою 54.4В" про які всі просять, і які автор так обіцяв показати? а нема і не буде, бо автор заміряв і поняв що всрався) або навіть гірше - автор і близько не заміряв те що просили і продовжує тягнути сову на глобус)
У вас нема ні якого балансування. Зовсім ні якого.Просто режим сну не співпадав з часом балансування.
тобто помилитись в 20 раз - це називається не всрався, а просто похибка?)))не всрався, просто похибка при балансуванні напругою 54.4в межах 0.02v, а не 0.001v.
ніхто не помилився ніде. Просто не були враховані усі фактори, які спрацьовують після досягнення коміркою вольтажу >3.35.тобто помилитись в 20 раз - це називається не всрався, а просто похибка?)))
Те, що ви намалювали на графиках не більш ніж загальна напруга. Різницю між комірками у вас никто та ні що не балансує. Нема в системі такого пристрою. Інвертор може лише підтримувати напругу для балансування, яке повинна робити BMS АКБ або додадоковий балансир на АКБ.
а фізичні процеси, закон ОМА, не можуть це робити? Як до усіх бмс і балансирів воно всьо працювало?crowl
Те, що ви намалювали на графиках не більш ніж загальна напруга. Різницю між комірками у вас никто та ні що не балансує. Нема в системі такого пристрою. Інвертор може лише підтримувати напругу для балансування, яке повинна робити BMS АКБ або додадоковий балансир на АКБ.
Для літієвих батарей тільки при паралельному зїєднанні працюють та зрівнюють ємність комірок. При послідовному працюють без балансирвки, яка по суті є тим самим процессом, що вирівнює ємність між комірками.а фізичні процеси, закон ОМА, не можуть це робити?
На кислотних свинцевих батареях? Так там физика та хімія процессів дуже відмінна від літієвих.Як до усіх бмс і балансирів воно всьо працювало?
Що Ви носитесь з тим законом Ома. Комірка це нелінейний пристрій, R в ній не константа!а фізичні процеси, закон ОМА, не можуть це робити? Як до усіх бмс і балансирів воно всьо працювало?
Опа, шось новеньке, можна конкретніше про не константний опірЩо Ви носитесь з тим законом Ома. Комірка це нелінейний пристрій, R в ній не константа!