- Реєстрування
- 13 Бер 2018
- Дописи
- 2.752
- Бали
- 113
- Сонячні панелі
- Ja Solar
- Інвертор
- Huawei 33KTL-A
Наступна станція трохи незвична. Її побудували для п. Андрія, і зі слів третіх осіб, весь прибуток від неї буде йти на благочинність. Також п. Андрій давно відомий в районі своєю благочинністю. Якщо п. Андрій дозволить, я із задоволенням внесу його дані в цей пост.
Питання стрінгів розглянемо, але зовсім трохи.
Сонячні панелі - TrinaSolar TSM-375DE08M(II) 375 Вт, 96 шт
Інвертор Хуавей 33 КТЛ-А
Станція зі змінним кутом, схема стандартна . Вузол кріплення для мене виглядає дивно, але якщо люди порахували, значить порахували
як і на попередній станції. Єдиний недолік- кріплення 4-х панелей через один прижим замість 2-х.
На жаль, всі використовують слова погано, некоректно і т.д. при конфігурації стрінгів. Я не зовсім вірно їх оцінив. Абсолютні значення, після моделювання в програмі та констультації привели до цифри +-1%, максимум. Ця цифра може трохи зрости, якщо поставити зовсім мало панелей в стрінг. Також, будуть додаткові втрати при підвищенні напруги на виході інвертора. Але все рівно мова йде про цифри до 1,5% втрат. І в цілому цим, за бажанням, можна знехтувати.
Решта вузлів на станції виконані добре.. Заземлення, дроти в наконечниках, промисловий автомат на вводі.
Гарячих точок ніде не було, перегріву так само.
Враження - все зроблено дуже гарно.
Питання стрінгів розглянемо, але зовсім трохи.
Сонячні панелі - TrinaSolar TSM-375DE08M(II) 375 Вт, 96 шт
Інвертор Хуавей 33 КТЛ-А
Станція зі змінним кутом, схема стандартна . Вузол кріплення для мене виглядає дивно, але якщо люди порахували, значить порахували
як і на попередній станції. Єдиний недолік- кріплення 4-х панелей через один прижим замість 2-х.
На жаль, всі використовують слова погано, некоректно і т.д. при конфігурації стрінгів. Я не зовсім вірно їх оцінив. Абсолютні значення, після моделювання в програмі та констультації привели до цифри +-1%, максимум. Ця цифра може трохи зрости, якщо поставити зовсім мало панелей в стрінг. Також, будуть додаткові втрати при підвищенні напруги на виході інвертора. Але все рівно мова йде про цифри до 1,5% втрат. І в цілому цим, за бажанням, можна знехтувати.
Решта вузлів на станції виконані добре.. Заземлення, дроти в наконечниках, промисловий автомат на вводі.
Гарячих точок ніде не було, перегріву так само.
Враження - все зроблено дуже гарно.