Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
В нашем случае(Херсоноблэнерго) посчитали как за новое подключение, хотя до этого подведено было трехфазное.при переходе с 1ф на 3ф подключение оплачивается по новой. Добавление идет если уже было 3ф но меньшей мощности.
А інвертор вимикається? Якщо помилки сипляться, то з якої причини? Якщо занизька напруга, то можливо можна виставити ліміт нижче в налаштуваннях? Наприклад, поставити 168В. Це(піднімати напругу з 170В) добре для мережі/користувачів, як для інвертора - не знаю, думаю(хто знає - поправте, будь ласка), що не шкідливо. Якщо з причини "перекосу фаз", то пишіть звернення до РЕСу з приводу того, що напруга війшла за межі допустимих значеннь 230В+/- 10%, тобто 207-253В. Декілька десятків повторів періодичних письмових звернень мають вплинутиДоброго дня!
Колегі рес почав реально на нас давити! Розкажу чому!
Коли підключав станцію перевірив фази по вольтах було трохи мало в районі 200-210вольт але розбіжність в районі 10в мене не насторожила і поставив я там 10квт панелей все працювало якби норм! Часто не перевіряв бо накладно по часі!
Докупив я ще 35квт панелей 10квт вже встановив і жахнувся бо станція не працює!!!
Коли зробив заміри по перемінці все стало ясно : ф1-170 , ф2-205, ф3-245вольт де взялося це не зрозуміло бо нічого такого не добавилось і не відбавилось в селі!
Може хто скаже якусь перспективу по вирішенні цієї проблеми?
Впевнений що це штучно!
чому не 220В+/- 10%?230В+/- 10%,
Ми стоїмо однією ногою в стандарті 220в, а іншою в 230в. В мережі 230вчому не 220В+/- 10%?
Исходя из недавнего вебинара Huawei , для частников по сей день стандарт 220.Ми стоїмо однією ногою в стандарті 220в, а іншою в 230в. В мережі 230в
у нас в сети уже с год как 230В. Возможно, потому что при замене трансформаторной подстанции(на новую) при установке взяли за основу уже новые настройки стандарта.Исходя из недавнего вебинара Huawei , для частников по сей день стандарт 220.
Я звертався у 2016 коли запускав свою СЕС. Лист у НКРЕ, копію в свій енергозбут, копію собі, а ще зробив дві копії та відніс їх до регіональних відділень по полтавської обл енергонагляду та нкре, благо у одному приміщенні розташовані. Так ось... У регіональному нкре сказали чекати відповіді з центру, а от у енергонагляду начальник сказав що не його парафія але при мене подзвонив комусь в міський рем та спросив чому затримка, й все, сказав йти та чекати. На протязі тижня звякнули, приїхали та зробили підвищення потужності з новим лічильником а потім через два тижні привезли мій лічильник з параметрізації та підключили ЗТ. До цього їздив до РЕМу та Шоблаенерго кожен тиждень, вмовляв, лаявся та інш, тривалистю 6 місяців. Потім все зробили за місяць. Ну то може мені так повезло, а може в начальника енергонагляду був настрій гарний, а може людина хороша, не знаю.А хтось пробував з скаргою звертатись до Державна інспекція енергетичного нагляду України про порушення термінів підключення (2 місяці) чи краще все ж до НКРЕ?
саме такЩе планую встановити ЗТ, але в мене в мережі дуже часто особливо 1 фаза заходить за 252 В. Поясніть, чи правильно розумію що Обленерго зараз встановлює Обмежувачі і якщо наприклад заходить за 252, то я не зможу продавати в цей час енергію, бо банально спрацює обмежувач? Боротись пробую, але завжди відмазки, як приїдуть поміряють все ок, або щось зроблять на 3 дні, потім знов 250+ в мережі.
якщо хоч одна вийде за межі - реле відмикає всі 3.Дякую. А якщо гуляє 1 фаза, то звичайно вони налаштовують так Реле щоб спрацьовувало вимикання всіх 3 фаз? Навряд чи зможу продавати в ті 2, поки одна зайшла за 252+?
для того щоб розділити споживання і виробництво - можна розділити хату на 2 квартири, одна квартира буде умовно споживачем лише, а через іншу - йде виробництво. Але тут треба буде поморочитись з тим розділенням і оплатити за нове підключення електромережіМожет кто размышлял и уже предпринимал действия в таком направлении: в Правилах розничного рынка э.э. указывается методика расчета с активным потребителем и как результат она же дублируется Облэнерго при расчете с последним за месяц генерации ( сгенерир. мощ - потребл. мощ * цена за кВт.) Так вот, сама методика на мой взгля ущербна для активного потребителя, т.к. те кВт которые я потребил они по стоимости дешевле, чем те кВт, которые я сгенерировал. И когда от генерации отнимают киловатты потребления то я как бы дарю часть сгенерированных киловатт, что не может волновать. Куда правильней и справедливей было бы вывести сумму в грн за генерацию отдельно и сумму за потребление отдельно, а потом уже отнимать одно от другого. Кто как думает по этому вопросу.
Все вже зроблено за нас. Самовиробництво та два лічильника, один на споживання, другий на генерацію. Ось тільки ціна викупа нижча ніж по тієї по який ви будете купувати. З 2030 обов'язково перейдете на таку схему, або зараз по бажанню.Может кто размышлял и уже предпринимал действия в таком направлении: в Правилах розничного рынка э.э. указывается методика расчета с активным потребителем и как результат она же дублируется Облэнерго при расчете с последним за месяц генерации ( сгенерир. мощ - потребл. мощ * цена за кВт.) Так вот, сама методика на мой взгля ущербна для активного потребителя, т.к. те кВт которые я потребил они по стоимости дешевле, чем те кВт, которые я сгенерировал. И когда от генерации отнимают киловатты потребления то я как бы дарю часть сгенерированных киловатт, что не может волновать. Куда правильней и справедливей было бы вывести сумму в грн за генерацию отдельно и сумму за потребление отдельно, а потом уже отнимать одно от другого. Кто как думает по этому вопросу.
Так понятно, цена ведь не рыночная, как будете платить за э/э по 10гр так такие вопросы пропадут сами собой.) Так вот, сама методика на мой взгля ущербна для активного потребителя, т.к. те кВт которые я потребил они по стоимости дешевле, чем те кВт, которые я сгенерировал.