Дані, що отримуються з інвертора MUST через COM (USB)-порт

Дякую.Так все одно під себе нада буде трішки править,хотів просто глянуть чи правильно я роблю.

Я пробував автоматичний в мене в адаптері просто його нема.До сих пір не можу зеднати(((в мене EP30-3024плюс.Також программа SolarPowerMonitor не зедуеться постійний пошук.В когось е позитивні підключення до даного типу 3000 серії інверторів?Що тільки не ставив і айді міняв 1.та 10 стиавив і бітрейт 9600 ітд... короче я так зрозумів треба шукать 485ту з flow_control

какая ревизия EP30 ?
id 10
если только usb b- то SolarPowerMonitor с компа ,на последних моделях появился usb a с uart и 5 в
на usb b появится сигналы после подачи 5 в от компа
если только usb b то на ком плату приходит uart c основной платы уровень 3,3 в
flow_control есть везде, две ноги между tx rx

EP30 поменьше настроек чем в pv18

Вкладення

• 30.PNG
    30.PNG
    34 Кб · Перегляди: 2
  • 31.PNG
    31.PNG
    16,5 Кб · Перегляди: 2
какая ревизия EP30 ?
id 10
если только usb b- то SolarPowerMonitor с компа ,на последних моделях появился usb a с uart и 5 в
на usb b появится сигналы после подачи 5 в от компа
если только usb b то на ком плату приходит uart c основной платы уровень 3,3 в
flow_control есть везде, две ноги между tx rx
Як дізнатись ревізію? В мене 2 порти юсб А та юсб В(принтер шнурок)Я мучав юсб А думав що там 485.Щось сипле але не відповідае((((Який там порт насправді не знаю(всі кажуть 485 хотя не впевнений)У вас як підключенно?Можнга глянуть прошивку?flow_control вже задіяв.Я правильно зрозумів що с юсб А виходить в цьму типу інвертора юарт?і можна взагалі напряму без конвертера в есп 32?

Назад
Угорі