Дані, що отримуються з інвертора MUST через COM (USB)-порт

Дякую.Так все одно під себе нада буде трішки править,хотів просто глянуть чи правильно я роблю.

Я пробував автоматичний в мене в адаптері просто його нема.До сих пір не можу зеднати(((в мене EP30-3024плюс.Також программа SolarPowerMonitor не зедуеться постійний пошук.В когось е позитивні підключення до даного типу 3000 серії інверторів?Що тільки не ставив і айді міняв 1.та 10 стиавив і бітрейт 9600 ітд... короче я так зрозумів треба шукать 485ту з flow_control

какая ревизия EP30 ?
id 10
если только usb b- то SolarPowerMonitor с компа ,на последних моделях появился usb a с uart и 5 в
на usb b появится сигналы после подачи 5 в от компа
если только usb b то на ком плату приходит uart c основной платы уровень 3,3 в
flow_control есть везде, две ноги между tx rx

EP30 поменьше настроек чем в pv18

Вкладення

• 30.PNG
    30.PNG
    34 Кб · Перегляди: 2
  • 31.PNG
    31.PNG
    16,5 Кб · Перегляди: 2
какая ревизия EP30 ?
id 10
если только usb b- то SolarPowerMonitor с компа ,на последних моделях появился usb a с uart и 5 в
на usb b появится сигналы после подачи 5 в от компа
если только usb b то на ком плату приходит uart c основной платы уровень 3,3 в
flow_control есть везде, две ноги между tx rx
Як дізнатись ревізію? В мене 2 порти юсб А та юсб В(принтер шнурок)Я мучав юсб А думав що там 485.Щось сипле але не відповідае((((Який там порт насправді не знаю(всі кажуть 485 хотя не впевнений)У вас як підключенно?Можнга глянуть прошивку?flow_control вже задіяв.Я правильно зрозумів що с юсб А виходить в цьму типу інвертора юарт?і можна взагалі напряму без конвертера в есп 32?

юсб А знизу . вмене варіант з одним usb. спробуйте помінять А з В. Яка напруга на usb? flow_control мае бути підтянутий до
+ 10 к . варіанта з двома usb в мене нема , та судячи по фото на usb a - rs485 та живлення для донгла мониторингу. подивится куди ідуть 2 та 3 контакти юсб А , зробив помилку , ",на последних моделях появился usb a с uart и 5 в" скоріше usb a с modbus по rs485

Вкладення

• IMG_20251021_124326.jpg
    IMG_20251021_124326.jpg
    4,9 Mб · Перегляди: 2
в назвах можу помилитися , освіта не та.
був би паціент , зробив би.

Останнє редагування:
А Б міняв айді міняв. У вас фото плати копія як в мене.Тільки в мене не читабельні мікросхеми,лаком заляпані. У вас yaml можна глянуть. Я так розумію у вас такаж сама плата комунікації.Ви до компютера пробували підключать? Так щож таки вісить на юсб А юарт чи 485?В мене не читабельні мікросхеми(((

Вкладення

• зображення_viber_2026-04-09_14-24-21-663.jpg
    зображення_viber_2026-04-09_14-24-21-663.jpg
    218,4 Кб · Перегляди: 2
U1 та кварц зрозуміло що це юсб юарт.U5 здаеться bl3085.Оптрони зрозуміло навіщо.Тут питання чому в мене сипле всякі кряказабри в логах.Та чому не працюе программа на ноутбуці?В прозі видно що айді 10 та видно швидкість 9600Я знаю що одночасно вони не повинні працювать программа та свисток,тому пробував все одельно.Не знаю куди копать((

Останнє редагування:
в мене варіант з одним usb
а программа з чимось ще робе ?
комп баче новий com port ?

Назад
Угорі