andriy19890614
Tier2
- Реєстрування
- 3 Січ 2023
- Дописи
- 49
- Бали
- 8
- Сонячні панелі
- longi lr5-72HPH-540M
- Інвертор
- anern an-sci02-pro-6200
Зрозуміло. Я так розумію в нормальних інверторах проблем зі знижинням потужності при падінні напруги нема ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Є і в інших.Зрозуміло. Я так розумію в нормальних інверторах проблем зі знижинням потужності при падінні напруги нема ?
Звичайно, є!Зрозуміло. Я так розумію в нормальних інверторах проблем зі знижинням потужності при падінні напруги нема ?
потужність буде знецінена)))). Чудово.Звичайно, є!
Ну чому ж, підтримує - режим USER! Просто для інвертора 12 елементів замало, тому й виключиться він раніше по нижній напрузі. Потрібно 14 комірок, а не 12, тоді більше енергії зможете використати. А так нижня межа не дозволить використати всю потужність акумуляторів.інвертор не підтримує як потрібно літій
Чим міняти прошивку, краще добавити елементи.Хіба там можна якусь прошивку поміняти
Ну то поставте 49.2! А взагалі неможливо буде використати всю енергію батарей, інвертор не дасть. Вимкнеться по нижній напрузі.сказали що напруга 50,2 вольта на заряд завелика
ну так люди напевне знають))))Всім привіт. Виникло таке питання. Ще поспілкувався з людьми , сказали що напруга 50,2 вольта на заряд завелика Що резиковано заряджати такий як у мене акб на 12 комірок такою напргою . Скахали що може здути секцію і так далі. Але В документації пише що напруга банки 4,2 максимальна. Скажіть будласка чи краще зменшити напругу заряду за для беспеки батареї , і пожертвувати автономністю ?
Тільки є одна проблема. Ці користувачі у 8 класі середньої школи казали на уроках фізики "навіщо це мені в житті знадобиться?"Це потрібно таким користувачам, у кого є зайві гроші та немає бажання (або досвіду) самому все підключити. А так можна поставити збірку ліферів з БМС та балансиром, вибрати в налаштуваннях інвертора режим заряду "юзер", та всі напруги виставити вручну. В мене так працює вже два роки, ніяких непорозумінь між інвертором та батареєю не виникає.
Це Ви дивитесь по програмі чи по монітору на інверторі?при гарному сонячному дні у мене чомусь не виходить заряджати акум, від панаелей
Скріни або фото при достатньому сонечку можете прикріпити?всі дані з мого інвертора