Гібридні інвертори SRNE - відгуки власників, корисна інформація

Це не абсолютна правда. Може якісь і садять. А от зараз спеціально перевірив на Anenji 4кВт. На холостому ході він споживає 30Вт. Якщо вимкнути кнопку, то вимикається він в два етапи. Спочатку переходить в якийсь еко режим зі споживанням 9Вт. А потім через пару хвилин вимикається повністью. З батареї 0 мА!
Ще в мене є Axpert, але він зараз в роботі, неохота його смикати. З часом і на ньому подивлюсь, якщо не забуду.
скажите пожалуйста , у Вас батарея какая подключена к Anenji ? Если Lifepo4 - то сколько ячеек 7 или 8 ?

скажите пожалуйста , у Вас батарея какая подключена к Anenji ? Если Lifepo4 - то сколько ячеек 7 или 8 ?
Зараз ніяка не підключена. Він в мене зараз в резерві про всяк випадок. Може влітку підключу його впаралель до тієї ж батареї, від якої працює Axpert і буду живити через нього два кондіціонери. На тій батареї в мене 8 комірок 280 EVE. А для заміру струму я його підключав до лабораторного блоку живлення.

Зараз ніяка не підключена. Він в мене зараз в резерві про всяк випадок. Може влітку підключу його впаралель до тієї ж батареї, від якої працює Axpert і буду живити через нього два кондіціонери. На тій батареї в мене 8 комірок 280 EVE. А для заміру струму я його підключав до лабораторного блоку живлення.
отзыв видел , мол человек пишет , что до 7 ячеек инвертор поддерживает , видать это не соответствует действительности, в инструкции указано , что напряжение можно менять

Вкладення

• 5F4E116E-87D5-4467-9D13-8E999ACB4E82.png
    5F4E116E-87D5-4467-9D13-8E999ACB4E82.png
    816,6 Кб · Перегляди: 6
  • 0F14D2C2-D25F-48D1-BFA9-F40953B3AC0C.png
    0F14D2C2-D25F-48D1-BFA9-F40953B3AC0C.png
    1,2 Mб · Перегляди: 6
отзыв видел , мол человек пишет , что до 7 ячеек инвертор поддерживает , видать это не соответствует действительности, в инструкции указано , что напряжение можно менять
То він мабуть хотів звичайний літій туди підключати, бо для 8шт LiFePo і 30В забагато.

допустим человек имеет такой инвертор , у него ограниченное количество энергии , так как нет панелей . Он каждый день греет киловатной микроволновкой еду по 3 минуты в день , за неделю 21 минута миароволновки , примерно треть киловата .
а инвертор за неделю простоя системы сьест в три раза больше , чем сьела микроволновка за неделю ( 0,84 квт )
вполне себе лишняя нагрузка на батарею , и есть смысл его отключать от батареи , когда инвертор не нужен
А не простіше поставити АВР, і не паритися?! Виключаю інвертор коли нема довго сонця. Я так роблю коли пасмурна погода і надовго. Є сонце, чи виключили мережу, включаю інвертор. Таке може бути на місяць пару разів.

Останнє редагування:
Виключаю інвертор коли нема довго сонця. Я так роблю коли пасмурна погода і надовго. Є сонце, чи виключили мережу, включаю інвертор. Таке може бути на місяць пару разів.
А чому не юзаєте зарядку батареї по нічному тарифу від мережі і розрядку вдень?

Сьогодні зайшов на оф сайт SRNE і знайшов сертифікати відповідності. Там є і моя модель, стало добре! А от програми для ПК не знайшов. Можливо хтось має скачану програму, або інше посилання.
Я на строимдом выкладывал в своей теме и прямую ссылку на скачивание с оф сайта, она лежит на сервере но ссылки почему то убрали, погуглите накопление опыта srne где то в начале лета так что бы всю тему не читать, если не найдете напишите попробую найти, но мне что то кажется что я и тут в начале темы выкладывал

Я на строимдом выкладывал в своей теме и прямую ссылку на скачивание с оф сайта, она лежит на сервере но ссылки почему то убрали, погуглите накопление опыта srne где то в начале лета так что бы всю тему не читать, если не найдете напишите попробую найти, но мне что то кажется что я и тут в начале темы выкладывал
Вже знайшов на оф сайті, але коли хочеш змінити налаштування просить пароль, я не зміг його підібрати.

То що там із власним споживанням у HF2430S60-100, бо щось так толком і не зрозуміло?

Прочитав всю гілку, пишуть вроді цей інвертор щось споживає з батареї навіть коли вимкнений, це правда?

Прочитав всю гілку, пишуть вроді цей інвертор щось споживає з батареї навіть коли вимкнений, це правда?
Ні, не правда. Що БМС, що токові кліщі показують 0, якщо інвертор вимкнений.

Ще цікавить таке питання! Хочу ще як додатковий резерв підєднати до інвертора генератор. Маю потужний 6Кв. Він має силовий вихід. Якправильно його підключити? Чи можна через трьох позиційний автомат?
Screenshot_20241007_002213_Prom.jpg

Ще цікавить таке питання! Хочу ще як додатковий резерв підєднати до інвертора генератор. Маю потужний 6Кв. Він має силовий вихід. Якправильно його підключити? Чи можна через трьох позиційний автомат?
Спочатку перевірте чи буде працювати інвертор від вашого генератора. І сюди відпишіть, будь ласка, теж цікавить це питання.

Ні, не правда. Що БМС, що токові кліщі показують 0, якщо інвертор вимкнений.
ноль быть не может , должен быть какой то ток , так как mppt продолжает работать с выключенной кнопкой

ноль быть не может , должен быть какой то ток , так как mppt продолжает работать с выключенной кнопкой
Пише те, що бачу на власні очі. В мене немає панелів, можливо із-за цього.
P.S. заміряв напругу на PV при увімкненому інверторі показує 4.2 В., вимкнутому - 0 В.

Назад
Угорі