Маю інвертор HF2430S60-100, поки їде літій я приєднав свинець до нього. Помітив дивну поведінку - інвертор налаштован з приоритетом мережі, світло є, інвертор в режимі байпас, але коли навантаження, що підключене до вихіду інвертора перевищує 500 ватт вмикається охолодження інвертора. Чим вище навантаження, тим швидше обертаються кулери. Якщо він працював би від акб, я б і слова не сказав. Але чому він гріється і охолоджує себ в режимі байпасу? Сонця нема, інвертор в квартирі.
Він же повинен пропускати наскрізь через себе напругу, перемкнувши вихід на вхід через реле байпасу. А він начебто працює як стабілізатор, пропускаючи все через себе. Напруга стабільна, не плаває, значення напруги на Зубрі на вході в квартиру та на інверторі співпадають.
І ще одне питання. Наскільки я зрозумів, нуль виходу і нуль входу висять на спільній шині (опір між ними менше Омма. Тому я під'єднав його 4 дротами: заземлення, фаза вхід, нуль вхід, фаза вихід. Навантаження перемикаю однополюсним перемикачем 1-0-2 інвертор-мережа. Автомат до та після інвертора також є.
Можливо таке підключення призвело до такої поведінки в режимі байпасу?