Гібридні інвертори SRNE - відгуки власників, корисна інформація

Вітаю спільноту.

У мене з SRNE HF2530S60-100 така "лажа". На ПК в програмі «iPower» в розділі Конфігурації з інвертора зчитується дивна інформація, начебто це не 24В версія, а 12В.
Хтось з таким стикався?
Версія ПО інвертора 5.31

Вкладення

• IMG_20241214_180629.jpg
    IMG_20241214_180629.jpg
    5,1 Mб · Перегляди: 14
  • IMG_20241214_180605.jpg
    IMG_20241214_180605.jpg
    5,1 Mб · Перегляди: 13
Хтось з таким стикався?
так і є. Я спілкувався із підтримкою. Вони давно не підтримують програму. А алгоритм на інверторі змінили. Він там множить на к-ть комірок
Через це ні утиліта їх не працює, ні SolarAsistant також

так і є. Я спілкувався із підтримкою. Вони давно не підтримують програму. А алгоритм на інверторі змінили. Він там множить на к-ть комірок
Через це ні утиліта їх не працює, ні SolarAsistant також
Дякую за відповідь. Тоді немає й потреби в комунікації з ПК. Нехай тоді бере інфу з інверторної Жеки, а налаштування можна й руцями натицять

Може, хтось підкаже. Не можу змінити струм заряду, пункт 07. Наразі встановлено на 5 ампер і не змінюється. Прошивка 529. Підключений до БМС JK по RS485. В бмс струм заряду 40 ампер. Якщо відключити кабель rs485, або 32 пункт змінити на SLA, то струм заряду можна змінити. Виглядає, ніби БМС обмежила на 5 ампер. Але на самій БМС 40 і вони заливаються, коли немає з'єднання rs485

Може, хтось підкаже. Не можу змінити струм заряду, пункт 07. Наразі встановлено на 5 ампер і не змінюється. Прошивка 529. Підключений до БМС JK по RS485. В бмс струм заряду 40 ампер. Якщо відключити кабель rs485, або 32 пункт змінити на SLA, то струм заряду можна змінити. Виглядає, ніби БМС обмежила на 5 ампер. Але на самій БМС 40 і вони заливаються, коли немає з'єднання rs485
Начебто вирішив. Якщо на бмс вказати струм заряду 5, то на інверторі пункт 07 змінюється на 135 ампера. Але бмс вимикає заряд. На самому інверторі з'являється помилка 62. У документації не знайшов, але гугл каже, що помилка сигналізує про перевищення максимального струму заряду. Якщо на БМС вказати струм від 6 до 69, то на інверторі пункт 07 встановлюється на 5 ампер. Якщо від 71 і більше, то на інверторі пункт 07 змінюється на 135 ампер. Цікава ситуація виникає, коли на БМС встановлено 70 ампер. На інверторі тоді чомусь встановлюється 94 ампери. Зупинився на тому, що вказав у БМС 70. Струм заряду в цьому випадку не перевищує той, який вказаний у пункті 28. Чи має хтось пояснення такій поведінці інвертора?

а що бмс виставляє у 28 пункті Max AC charger current. Setting range:0~80A;?
який протокол використовуєте?
все решта ок?
28 пункт бмс не чипає. Я його встановлюю самостійно. Протокол pylon.
Більше, наче, проблем не видно

Доброго дня. Можливо хтось зустрічався з помилкою 34?

Доброго дня. Можливо хтось зустрічався з помилкою 34?
Че щось із групи помилок зв'язку. Я не бачив такої помилки, бо в мене інвертор по цифровій шині ні з чим не спілкується.
Якщо вірити інструкції, це помилка обміну по шині CAN при паралельному з'єднанні декількох інверторів.
1734281155299.png

Че щось із групи помилок зв'язку. Я не бачив такої помилки, бо в мене інвертор по цифровій шині ні з чим не спілкується.
Якщо вірити інструкції, це помилка обміну по шині CAN при паралельному з'єднанні декількох інверторів.
Переглянути вкладення 5827
Дякую, це я зрозумів що помилка при паралельному підключенні, але як і де його відключити? Інвертор 5kw, без зʼєднання дротами для паралельного підключення видає помилку 43

Вкладення

• IMG_4433.png
    IMG_4433.png
    385,4 Кб · Перегляди: 10
Дякую, це я зрозумів що помилка при паралельному підключенні, але як і де його відключити? Інвертор 5kw, без зʼєднання дротами для паралельного підключення видає помилку 43
У вас яка точно назва моделі інвертора? Я моделі SRNE з таким розташуванням роз'ємів ще не бачив і інструкції на такий в мене немає. Тому конкретно підказати, у чому причина, не можу. Але припускаю, що десь в налаштуваннях включений паралельний режим і він не може нормально працювати, бо чекає відповіді від ще одного інвертора.

У вас яка точно назва моделі інвертора? Я моделі SRNE з таким розташуванням роз'ємів ще не бачив і інструкції на такий в мене немає. Тому конкретно підказати, у чому причина, не можу. Але припускаю, що десь в налаштуваннях включений паралельний режим і він не може нормально працювати, бо чекає відповіді від ще одного інвертора.
Hfp4850s80-145

Подивіться 31 налаштування - AC Output Mode. Можливо воно по дефолту стоїть в паралель, "PAL", як на скрині. А повинно бути "SIG" для самотнього інвертора. Зверніть увагу, що переключення цього налаштування можливо тільки із standby-режиму.
1734292733050.png

Подивіться 31 налаштування - AC Output Mode. Можливо воно по дефолту стоїть в паралель, "PAL", як на скрині. А повинно бути "SIG" для самотнього інвертора. Зверніть увагу, що переключення цього налаштування можливо тільки із standby-режиму.
Переглянути вкладення 5838
Дякую, спробую

Питання трохи оффтоп, але стосується продукта даної теми.

Які сонячні панелі (молель, потужність, виробник) порекомендуєте для HF2530S60-100 по схемі 2s2p?

Це ж нам потрібно знайти інструкцію, подивитися параметри інвертора?
Чи може самостійно глянете рекомендовані параметри та напишете тут?
Щоб з чого-сь можна було вже виходити з рекомендаціями...

Це ж нам потрібно знайти інструкцію, подивитися параметри інвертора?
Чи може самостійно глянете рекомендовані параметри та напишете тут?
Щоб з чого-сь можна було вже виходити з рекомендаціями...
А що там в інструкції? Мах 108В і 1600Вт. Ось і все. Шикарні дані...

Назад
Угорі