andruliyza
Tier2
- Реєстрування
- 19 Лют 2024
- Дописи
- 73
- Бали
- 8
Я вже просто переживаю, їсть і їсть!Більше, ніж потрібно, він заряду не візьме. Тим паче, що перший заряд.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я вже просто переживаю, їсть і їсть!Більше, ніж потрібно, він заряду не візьме. Тим паче, що перший заряд.
А що хочете почути?що скажете?
Мені цікаво було чи добре відбалансувало комірки, але зараз бачу що процес йде добре на сьогоднішній вечір розбіжність 0,004. На мою думку ок.А що хочете почути?
Мені теж цікаво, бо я з самого інвертора зняв показники, він після зарядки, коли працює від лінії пише -1,5А на акумуляторі. Китайці мовчать і не пояснюють що це такеЦікаво така штука на BMS, коли переглядаю інформацію, переважно -0,2А або -0,1А. Це я так зрозумів споживання інвертора? Чи це багато?
Це ще й мало, насправді там більше. Малі струми датчик струму в БМС показує поганенько.Цікаво така штука на BMS, коли переглядаю інформацію, переважно -0,2А або -0,1А. Це я так зрозумів споживання інвертора? Чи це багато?
А як визначити споживання?Це ще й мало, насправді там більше. Малі струми датчик струму в БМС показує поганенько.
В мене не бмс майже завжди пише -0,1А або -0,2А. І мабуть раз на годину (так замітив) підзаряжає акуми. Можливо якісь інші налаштування треба поставити щоб рідше підзаряжався. Завтра має прийти WiFi модуль для інвертора, можливо через додаток , можна буде більше відслідкувати.Мені теж цікаво, бо я з самого інвертора зняв показники, він після зарядки, коли працює від лінії пише -1,5А на акумуляторі. Китайці мовчать і не пояснюють що це таке
накинути струмовимірювальні кліщіА як визначити споживання?
дивіться інструкцію, там є два режими перемикання, повільний і швидкий.Ще питання, чи можна момент переключення на інвертор, коли зникає електрика, зменшити? Бо коли перемикається з інвертора на мережу, взагалі незамітно.
Я там такого не знайшов, або не знаю де шукати.накинути струмовимірювальні кліщі
дивіться інструкцію, там є два режими перемикання, повільний і швидкий.
Налаштування № 22, "Power saving mode", за замовчуванням повинен бути відключений, DIS, default . Напевно у вас він чомусь активований.Доброго дня, шановні фахівці!
Прошу вас допомогти порадою у такому питанні. Маю інвертор SRNE HF2430S80-H на 3,3kW як джерело живлення під час відключень е/е. Він працює чудово, але є один нюанс. При роботі від батареї він самотужки переходить у режим ЕСО, якщо навантаження складає менше 50W. Коли ми з дружиною вдома і дивимось телевізор (62W), то все працює нормально, вмикається холодильник і т.п. Але, коли нічого, крім освітлення (LED лампочки, загалом біля 30W), не увімкнуто, інвертор впадає у сплячку, усе гасне, на дисплеї відображається напруга 1V, пускове реле холодильника періодично клацає, але його не вмикає, що дуже погано для нього (хоча я десь читав, що інвертор повинен виходити з сплячого режиму при сплеску сили струму). Допомагає тільки, якщо у цей час увімкнути електрочайник, тоді при черговій спробі запуску холодильника реле спрацьовує, а разом з ним і чайник і освітлення. Чому пускове реле холодильника не вмикає інвертор, я не знаю. Тому підключив через проміжне реле АСКО-УКРЕМ LY2 10A АС 220В звичайну лампу розжарювання на 60W у якості навантаження, ну і одночасно освітлення вхідних дверей. Цей варіант з технічної точки зору вирішив проблему, але з економічної не дуже підходить (за місяць може бути 25-30 відключень по 4 години, а відповідно 6-7 квтг даремних витрат електроенергії).
Тому прошу підказати, чи можливо якимось чином підкоригувати стандартні параметри режиму ЕСО у бік зменшення навантаження (до 10-20W), або взагалі відключення цього режиму?
Дуже Вам вдячний! Дійсно вся справа була у цьому. Сам собі створив проблему. Спасибі величезне і всього найкращого!!!Налаштування № 22, "Power saving mode", за замовчуванням повинен бути відключений, DIS, default . Напевно у вас він чомусь активований.
Доброго дня!Налаштування № 22, "Power saving mode", за замовчуванням повинен бути відключений, DIS, default . Напевно у вас він чомусь активований.
Ні, не знаю. В моїй інструкції цей пункт також відсутній. Можливо це якесь внутрішнє налаштування, яке краще не чіпати.Доброго дня!
Ризикну потурбувати вас ще раз. Можливо ви знаєте, що регулює налаштування #30 (діапазон 1-254). В інструкції цей пункт взагалі відсутній. Якщо він на щось впливає, то які параметри потрібно виставити? Дякую за відповідь!
В моїй інструкції це адреса пристрою. За замовчуванням 1.Доброго дня!
Ризикну потурбувати вас ще раз. Можливо ви знаєте, що регулює налаштування #30 (діапазон 1-254). В інструкції цей пункт взагалі відсутній. Якщо він на щось впливає, то які параметри потрібно виставити? Дякую за відповідь!
Дякую! Схоже, що ви праві. Але навіщо їм 254?)))))В моїй інструкції це адреса пристрою. За замовчуванням 1.
В мережі RS-485 із стандартним протоколом Modbus, може бути до 255 пристроїв, з адресами від 1 до 255.Дякую! Схоже, що ви праві. Але навіщо їм 254?)))))