Gorunya
Tier3
- Реєстрування
- 19 Сер 2024
- Дописи
- 18
- Бали
- 3
Так якщо ти такий розумний дай альтернативу заміни.Ти в тому сумніваєшся?? Я подивлюсь на скільки тобі взимою стане акумулятора, а тоді побалакаєм.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Так якщо ти такий розумний дай альтернативу заміни.Ти в тому сумніваєшся?? Я подивлюсь на скільки тобі взимою стане акумулятора, а тоді побалакаєм.
Так якщо ти такий розумний дай альтернативу заміни.
В більшості кожен зараз мабуть планує власну СЕС виходячи з своїх можливостей, хтось починає вивчати і вникати у цю тему з нуля про енергонезалежність.
Вже є інформація про ще одне підвищення тарифів електроенергії і значить воно буде.
Інколи треба зважити і прислухатись до поради зі сторони. Якщо можете підказати підкажіть, як зробити краще чи де не так.
Можливо і Вам вийде вийти на той рівень, і зробити що задумали та поділитесь в майбутньому або підкажете іншим. Чого і бажаю.
Якби не квартира то мабуть вже стояла б сес для власного користування і скоріше всього на 314 призматиках, а так все впирається в дозвіл від сусідів, дозвіл від жеку на розміщення панель, тут взагалі не зрозуміло чи вийде щось зробити, проведення заземлення так як в 5 поверхівках старих її немає, та і взагалі по опаленню я думаю в власному будинку більше можливостей, я пам'ятаю як в квартирі дозволи отримувати на це все, я б точно не займався б цим знову, тому доводиться виходити з ситуації по тим умовам які є.В більшості кожен зараз мабуть планує власну СЕС виходячи з своїх можливостей, хтось починає вивчати і вникати у цю тему з нуля про енергонезалежність.
Вже є інформація про ще одне підвищення тарифів електроенергії і значить воно буде.
Інколи треба зважити і прислухатись до поради зі сторони. Якщо можете підказати підкажіть, як зробити краще чи де не так.
Можливо і Вам вийде вийти на той рівень, і зробити що задумали та поділитесь в майбутньому або підкажете іншим. Чого і бажаю.
Не можна.... Тільки поставивши перекидний автомат на вході та виході.можно ПОЛНОСТЬЮ выключить, не отключая от сети
А смисл тоді в кнопці?Не можна.... Тільки поставивши перекидний автомат на вході та виході.
1-0-2 перемикач потрібен для вибору живлення вхід/навантаження - інвертор/мережа, і призначений для спрямування 220в або через інвертор, або напряму, минаючи інвертор. В цьому випадку інвертор буде "ПОЛНОСТЬЮ" вимкнений. А коли вимкнути просто кнопкою, то на виході 220в не буде, але заряджати акумулятор буде.1-0-2 перемикач, яким ми обираємо джерело живлення (мережа чи АКБ)
А як зробити, щоб при включенні живлення навантаження через мережу також живити інвертор щоб він заряджав АКБ?1-0-2 перемикач потрібен для вибору живлення вхід/навантаження - інвертор/мережа, і призначений для спрямування 220в або через інвертор, або напряму, минаючи інвертор. В цьому випадку інвертор буде "ПОЛНОСТЬЮ" вимкнений. А коли вимкнути просто кнопкою, то на виході 220в не буде, але заряджати акумулятор буде.
Поставити перемикач 1-0-2 тільки на виході інвертора. Тоді він буде постійно підключений до мережі і заряджатиме акумулятори.А як зробити, щоб при включенні живлення навантаження через мережу також живити інвертор щоб він заряджав АКБ
Що Вам хочеться отримати, встановивши цей інвертор?в щитку нема місця на все це, а вмикати через вилку ну зовсім не хочеться
Я може не дуже гарно формулюю чи ще не зовсім розібрався у питання, прошу пробачення.Що Вам хочеться отримати, встановивши цей інвертор?
Щоб працював і при цьому нічого не брав з мережі? Чи щоб висів на стіні як дорога іграшка?
АВР навіщо, якщо можна просто поставити ОДИН перемикач 1-0-2 на виході інвертора!
В идеале вам нужно перебрать щиток разделив его на две группы, резервная и обычнаяЯ може не дуже гарно формулюю чи ще не зовсім розібрався у питання, прошу пробачення.
Дивіться, багатоповерхівка без газу, в загальному щиту 50А АВ, в квартирі в щиті 50А АВ і далі вже на різні групи споживачів.
Є поряд розетка яка заживлена з окремого АВ на 10А з характеристикою 'С'. З цієї розетки я можу подати 220В на вхід інвертора для зарядки акумулятора. Коли зникає світло я можу в цю розетку ввімкнути ВИХІД інвертора попередньо розімкнув ввідний АВ 50 A, для живлення всієї квартири. Де ви тут пропонуєте поставити перемикач 1-0-2?
Якщо перед ввідним АВ 50А, то в щиті нема місця, жодного модуля не влізе якщо нічого не прибирати. І якщо так, то краще вже примастирити АВР щоб автоматизувати цей процесс, я так це собі бачу.
Дякую!
Я понял идею, спасибо. Вилка-вилка я не планирую использовать т.к. надо исключить такие ситуации для других жителей.В идеале вам нужно перебрать щиток разделив его на две группы, резервная и обычная
С обычной все понятно она работает от гор сети
В разрыв резервной поставить инвертор
На случай выхода из строя инвертора или для его обслуживания или для возможности его выключить когда ээ не отключают поставить 1-0-2 между выходом инвертора и гор сетью на резервную группу
Для этого рядом с инвертором можно поставить отделтный щиток если в основной все не помещается
С вашей схемой вилка-вилка есть шанс забыть выключить вводной автомат и инвертор выпустит дым на котором работает, либо в суматохе дотронуться до вилки которая уже будет под напряжением от инвертора, такой вариант выбирают либо временно либо в арендованной квартире где сделать ничего нельзя
У него ноль сквозной, первые линии я искал и ноль и фазу и выделял в отдельную группу, потом одну линию не успел доделать, фазу нашел, а ноль не успел он остался на общей шине, каково же было мое удивление когда пропало ЭЭ от сети и эта группа продолжила работатьЕдинственный вопрос, если у меня вводной нулевой провод приходит на нулевую шину, и я на него кину ноль от инвертора, то что будет при появлении гор сети? (Фаза будет коммутироваться на 1й вход, инвертор на второй вход)