Гібридні інвертори SRNE - відгуки власників, корисна інформація

уточніть, що саме треба зробити, бо я не електрик і такого раніше не чув( щоб я якоїсь біди не зробив)

уточніть, що саме треба зробити, бо я не електрик і такого раніше не чув( щоб я якоїсь біди не зробив)
Просто вилку котла переверни в розетці на інший бік, щоб поміняти контакти місцями

Добрий день! Можливо буде комусь корисно - для отримання статистики свого інвертора SRNE в HomeAssist я використовую цей проект https://github.com/HotNoob/PythonProtocolGateway

Помітив, що під час заряду, періодично вискакує помилка 58 (втрата звʼязку з бмс). І тільки під час зарядки, тестував розряд під постійним навантаженням - такого немає. БМС jk. Що це може бути?

поганий контакт? замінити шнурок?
пересмикував і шлейф і шнурок декілька разів
якби це було постійно таке, а то лише під час зарядки.

І взагалі, ЖК мене все більше засмучує.
а що з нею не так?

Доброго вечора! Інвертор налаштований на роботу по нічному тарифу . О 7:00 вмикаються акуми і 23:00 мережа. З 0:00 починається зарядка акумів і до 7:00. Сьогодні, майже за два місяці роботи в такому режимі, в день інвертор перейшов на мережу. Як думаєте з чим то звязано? Просто глюк, бо помилок нема ніяких.

Доброго вечора! Інвертор налаштований на роботу по нічному тарифу . О 7:00 вмикаються акуми і 23:00 мережа. З 0:00 починається зарядка акумів і до 7:00. Сьогодні, майже за два місяці роботи в такому режимі, в день інвертор перейшов на мережу. Як думаєте з чим то звязано? Просто глюк, бо помилок нема ніяких.
а ємність батареї достатня була в цей момент для роботи від неї?

Так. Вимкнув мережу і зразу ввімкнув, все працює так як би нічого і не було.
А як налаштоване перемикання режимів? Ваш інвертор має автономний алгоритм з годинником чи за допомогою зовнішніх приладів?

А як налаштоване перемикання режимів? Ваш інвертор має автономний алгоритм з годинником чи за допомогою зовнішніх приладів?
Саме так. Можна налаштувати по три проміжки на заряд і три на розряд акумів.

Вкладення

• 17399106040803989168591213705024.jpg
    17399106040803989168591213705024.jpg
    1,3 Mб · Перегляди: 16
Саме так. Можна налаштувати по три проміжки на заряд і три на розряд акумів.
В мене інвертор не SRNE, але теж вміє працювати по таймслотах. Кілька місяців перемикається бездоганно. Але одного дня чомусь перемкнувся на батарею не о 7:00, а о 8:00. Думав годинник в нього збився. Перевірив, все ОК. Списав на глюк.

В мене інвертор не SRNE, але теж вміє працювати по таймслотах. Кілька місяців перемикається бездоганно. Але одного дня чомусь перемкнувся на батарею не о 7:00, а о 8:00. Думав годинник в нього збився. Перевірив, все ОК. Списав на глюк.
Ото і в мене, все працює чітко, а один раз перемкнувся не заплановано, теж глюк мабуть. І зараз працює добре.

Доброго вечора! Підкажіть можливо хтось з таким стикався? Чи це нормальний режим роботи для даного інвертора? В мене був попередній MUST інвертор там не спостерігалось такої проблеми.
Інвертор вимикає генерацію з панелей як тільки батарея стає зарядженою.
І починає періодично розряджати та потім заряджати (видно по графіку 2) батарею.
При зарядкі вмикає генерацію з панелей. Виходить що інвертор не живить навантаження від сонця коли батарея заряджена. Це спостерігається в обох режимах - SBU / SOL. Поріг коли починає заряджатись батарея та вмикається генерація з панелей відповідає пункту 37

srne_pv.jpeg
srne_pv2.jpeg

Доброго вечора! Підкажіть можливо хтось з таким стикався? Чи це нормальний режим роботи для даного інвертора? В мене був попередній MUST інвертор там не спостерігалось такої проблеми.
І починає періодично розряджати та потім заряджати (видно по графіку 2) батарею.
При зарядкі вмикає генерацію з панелей. Виходить що інвертор не живить навантаження від сонця коли батарея заряджена. Це спостерігається в обох режимах - SBU / SOL. Поріг коли починає заряджатись батарея та вмикається генерація з панелей відповідає пункту 37

Переглянути вкладення 6986
Переглянути вкладення 6987
Не підключати інвертор до мережі. В мене на SRNE він не підключений)

так, це така робота в цього інвертора, він не вміє підмішувати сонце до мережі, тільки через батарею.

Переглянути вкладення 6986
Переглянути вкладення 6987
То яка модель?

так, це така робота в цього інвертора, він не вміє підмішувати сонце до мережі, тільки через батарею.

Модель SRNE HF2430S60-100

Мануал пише що він має не тільки заряджати батарею, а й конвертувати одразу на навантаження AC

Зараз спілкуюсь з тех підтримкою SRNE на цю тему

1740473648895.png

Назад
Угорі