Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Мусять бути. В мене на srne вони присутні.Немае
Тiльки прioритети вибiр
Все перепробував
так.. все перепробував .. ось мануалМусять бути. В мене на srne вони присутні.
В мене інвертор: https://www.alibaba.com/x/1l9bp5C?ck=pdpНіхто не звертав уваги на "клони" SRNE !? (можливо, хтось навіть мав справу!?)
На Алі запропонувало під брендом GETEMETE точну копію (по характеристикам) HF2430S60-100, але вже під назвою HSI 3000S...Зовнішньо відрізняються тільки повітрозабірниками (скоріш за все там вже є "фільтри"), місцем розташування екрану та трохи більшою вагою самого інвертора)
Що цікаво, що та сама модель (HSI 3000S), але вже під іншим "брендом", є в наявності вже в Україні, при ~ такий же вартості... (у Епіцентрі та на Prom)
В середину не заглядали? (цікаво, чи є відмінності по якості збірки, порівняно з SRNE?)Це такий самий
Продавець запевнив що це і є SRNE і збирається на тому ж заводі тільки без назви. І в інтернеті їх є багато під різними назвами. А фотки з середини є в цій темі, десь жовтень - листопад приблизно.В середину не заглядали? (цікаво, чи є відмінності по якості збірки, порівняно з SRNE?)