Гібридні інвертори SRNE - відгуки власників, корисна інформація

у меня такая же ситуация

а если от горсети отключится ?
у меня когда к горсети подключен ,в акум не хочет пхать более 37а от солнца ,как отключаю,хоть все 100 ампер ,как указать можно в настройках ,что я только не искал и не пробовал и даже здесь выше писал о такой проблеме ,никто ничего не подсказал.. увы ,мало обладателей srne
В мене міська мережа відключена.
Я сьогодні дивлюсь, зранку поки було прохолодно то пхало добре, а сонечко прижарило знову зупинилось.

В мене міська мережа відключена.
Я сьогодні дивлюсь, зранку поки було прохолодно то пхало добре, а сонечко прижарило знову зупинилось.
А зарядка акумулятора як керується - з датакабелем по протоколу, чи без нього по напрузі?

Так по протоколу srne.
Гіпотеза була: може то сам акумулятор не дає себе заряджати з якоїсь причини? Ну наприклад БМС перегрілася і дала команду зменшити струм, а потім "забула" його збільшити... А взагалі ваш останній графік дійсно дуже дивний. В пік сонячної активності генерація раптом стала менше споживання і акумулятор схоже навіть став розряджатися.

Гіпотеза була: може то сам акумулятор не дає себе заряджати з якоїсь причини? Ну наприклад БМС перегрілася і дала команду зменшити струм, а потім "забула" його збільшити... А взагалі ваш останній графік дійсно дуже дивний. В пік сонячної активності генерація раптом стала менше споживання і акумулятор схоже навіть став розряджатися.
Температура акумів , згідно бмс 26-28° , температура в середині вмс максимум 35°.
Але цікаво те що коли збільшуєш споживання генерація теж збільшується.

Температура акумів , згідно бмс 26-28° , температура в середині вмс максимум 35°.
Але цікаво те що коли збільшуєш споживання генерація теж збільшується.
Ну це як раз природньо - якщо генерацію нікуди дівати, то її і не буде.
Якщо нема зеленого тарифу, то шляхи скидання енергії генерації тільки два - або акумулятор, або в навантаження. На принципі додавання навантаження Вампір працює. Але у Вас щось не так з акумулятором, якщо він ще не зарядженний, а інвертор чомусь не хоче його дозаряджати.

Ну це як раз природньо - якщо генерацію нікуди дівати, то її і не буде.
Якщо нема зеленого тарифу, то шляхи скидання енергії генерації тільки два - або акумулятор, або в навантаження. На принципі додавання навантаження Вампір працює. Але у Вас щось не так з акумулятором, якщо він ще не зарядженний, а інвертор чомусь не хоче його дозаряджати.
Сьогодні поспостерігаю, якщо повториться спробую вимкнути зв'язок, не впевнений що шось зміниться, але побачу.

Ні , але підозрюю що це зв'язано з температурою БМС . Два дні коли були проблеми з зарядкою , температура МОС (це мабуть в середині бмс) піднілась вище 35°. А вчора і сьогодні не більше 30̀° і все працює добре. Якось так. Пишіть свої думки.

І ще одне. В мене Daly BMS з вентилятором. В програмі включення вентилятора за замовчанням стоїтьна 45° , а я поставив на 35°. Можливо це щез тим пов'язано, хз?!

Назад
Угорі