DesignerMM
Tier1
- Реєстрування
- 8 Гру 2025
- Дописи
- 654
- Бали
- 43
- Сонячні панелі
- rsm108-10-425
- Інвертор
- HF2430S60-100
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
без звязку не хоче ніяк. Один раз вдалося зарядити, але зараз нуль реакції. CAN кабель від батареї 4-5 з обох боків. Можете пояснити що означає:Так, там два контакта rs485 а два CAN , 4 та 5 вроді. Дивно , що не заряджає без зв'язку! Дуже вумна батарейка?
Читайте мануали! В мене 4 та 6
Саме так, тільки будьте уважні, має співпадати rs485-a i rs485-B. Все вказано в інструкції.Якщо я правильно зрозумів мені потрібні pin 1-2 на батареї та 7-8 на інверторі. Дякую, не дуже розуміюсь у цьому.
а якщо я хочу зробити can? 4-5 батарея - та які потрібно для інвертора? також 7-8?Саме так, тільки будьте уважні, має співпадати rs485-a i rs485-B. Все вказано в інструкції.
Я can не робив я робив rs485. Там на bms7,8, а на інверторі 7,8 або 1,2. Все по інструкції. І пробувати протокол PYLONTECH або WOW.а якщо я хочу зробити can? 4-5 батарея - та які потрібно для інвертора? також 7-8?
Якщо хочете САN, то треба впевнитись що такий тип комунікації є в налаштуваннях вашого інвертора: пункт 32 = 1. SLAа якщо я хочу зробити can? 4-5 батарея - та які потрібно для інвертора? також 7-8?