bulldozerbsg
Tier1
- Реєстрування
- 11 Лип 2025
- Дописи
- 100
- Бали
- 28
- Сонячні панелі
- Ja Solar JAM54S30-420
- Інвертор
- Luxpower SNA5000
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Фото в студиюСтосовно охолодження. По заводу вентилі видувають повітря донизу. Я заводські кулери перевернув щоб вони спрямовували потік повітря до гори, а навпроти пилових фільтрів поставив комп. кулери такого ж розміру на видув з інвертора. Під'єднав до живлення основних. Інвертор став охолоджувати радіатори набагато краще. Працюють менший проміжок часу.
В моєму powmr такого нажаль немає.Переглянути вкладення 8411
как пример настройки (must PV18 3024VP)
Фото в студию
единий мінус це те, що буде пилюку всасувати, а так схема робоча, я бачив що свеху корпуса сверлять дирки, і ставлять вентилятори на вдув, а снизу на видув.В моєму powmr такого нажаль немає.
Сьогодні просив сусіда перевести інвертор з LIL в USE. Розказував йому що робити по телефону. Перед цим він від'єднав кабель комунікації з АКБ ... і нічого не сталося. Інвертор й далі продовжив працювати, навантаження не вимкнув. Так що не знаю, чи вимкнення навантаження пов'язано в моєму випадку з обривом зв'язку інвертора та АКБ. Можливо треба було якийсь час почекати.
Ну по заводу вентилятори powmr ставить на выдув вниз, але як на мене це не правильно з точки зору фізики. Тепле повітря підіймається вгору, і зверху як на мене його простіше видути.единий мінус це те, що буде пилюку всасувати, а так схема робоча, я бачив що свеху корпуса сверлять дирки, і ставлять вентилятори на вдув, а снизу на видув.
в твоїй схемі можна даже замінити рідні вентилятори, на такіж самі, як і зверху, на більш тихіші.