Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Так Ви вже поміняли собі прошивку? А інвертор в кого купляли? У Jesudom?Це квартирний варіант, підмісу немає, як і генерації панелей.
Я дивлюсь ніхто не звернув увагу про запит (Firmware) обладнання.
Чи намагались змінювати? Та мали результати.?
Собі залишив більш тихі вентилятори.
@Karl як розумію, відвідував тіж самі форуми.
Тому цікаво.
Так.Так Ви вже поміняли собі прошивку? А інвертор в кого купляли? У Jesudom?
Значить це більш-менш легальна контора якщо можна шитися
Поки не збираюсь, як писав раніше. Але подробиці цікавлять. Розкажіть подробиці.Але не НАМАГАЙТЕСЯ!!!!!!
Якщо цього ще не робили!
Тому і запитую?
Цей шлях був довжиною в місяць.
Поки йшов інвертор, я шукав інформацію про нього (а її мало) і зрозумів що підтримка voltronic до сих пір випускає для різних регіонів, під різними брендами оновлення. Для різних задач, різні.Значить це більш-менш легальна контора якщо можна шитися
Поки не збираюсь, як писав раніше. Але подробиці цікавлять. Розкажіть подробиці.
1- так, купляв в Тайвані, бо китайці морозились. 1,5 неділі і тутНе все зрозумів. Пара питань.
Десь можна купити окремо процесорну плату, яка підходить до наших інверторів?
Друге питання - а пробували прошивати не кабелем, а через USB флешку? В інструкції описана ця фіча.
Я пробував іншу фічу з інструкції, намагався скинути на флешку лог по аваріях. Але щось не вийшло. Наче інвертор бачить флешку. Запускаю запис, індикація на морді зависає і інвертор перестає реагувати на кнопки. Але сам інвертор продовжує працювати. Наче за хвилину журнал має записатися, але я і 5 хвилин чекав - безрезультатно. Морда потім оживає якщо висмикнути флешку з роз'ємачевидно
Оригиналом есть Вольтроник. Я общался с менеджером. По поводу VM IV бубнит что это подделка. Рекомендует покупать только АКСИОМУ (мол, это оригинал), т.к. у них есть совместно украино - китайская торговая контора по поставке в Украину. Подтвердил, что они ОЕМ производители. За Ваши деньги, любой каприз. Так же подтвердил, что изготавливают и для MPP Solar продукцию.Поки йшов інвертор, я шукав інформацію про нього (а її мало) і зрозумів що підтримка voltronic до сих пір випускає для різних регіонів, під різними брендами оновлення. Для різних задач, різні.
Додам посилання
Все здавалось просто та зрозуміло.
При першому ж завантажень він "вмер"
Комунікаційна плата колона має 2400 kb спілкування.
А потрібно для прошивки 9600 .
Морда шиєтся дуже просто на що завгодно окрім u1
Можливо це мій виняток.
!!!!!!! Не намагайтесь якщо не впевнені в собі!!!
Мені для квартири потрібні були тихі вентилятори!!?
Тільки заміна основної плати( з Тайваню MPP SOLAR) доїхала швидко, підняла його... Прошивка як і китайська була 60.10 original. На вересень.
Але......мета була тихі вентилятори при оригінальних комплектуючих.
Проміж цим були відкриті спори на Алі. Плата прийшла також. Це про добрий кінець.
Посередині піздец....
Так все це прошилось на різні прошивки й пройшли тести. Маю вже 3 процесорні плати.
Для себе вибрав, ту що і вказав в початковому пості, різниця в 50% шуму.
Про вирішення проблеми натякну як і більшість на моє питання!! , подивіться хто є оригіналом, як і куди перетікають байти між мордою та процом.
Поки йшов інвертор, я шукав інформацію про нього (а її мало) і зрозумів що підтримка voltronic до сих пір випускає для різних регіонів, під різними брендами оновлення. Для різних задач, різні.
Додам посилання
Все здавалось просто та зрозуміло.
При першому ж завантажень він "вмер"
Комунікаційна плата колона має 2400 kb спілкування.
А потрібно для прошивки 9600 .
Морда шиєтся дуже просто на що завгодно окрім u1
Можливо це мій виняток.
!!!!!!! Не намагайтесь якщо не впевнені в собі!!!
Мені для квартири потрібні були тихі вентилятори!!?
Тільки заміна основної плати( з Тайваню MPP SOLAR) доїхала швидко, підняла його... Прошивка як і китайська була 60.10 original. На вересень.
Але......мета була тихі вентилятори при оригінальних комплектуючих.
Проміж цим були відкриті спори на Алі. Плата прийшла також. Це про добрий кінець.
Посередині піздец....
Так все це прошилось на різні прошивки й пройшли тести. Маю вже 3 процесорні плати.
Для себе вибрав, ту що і вказав в початковому пості, різниця в 50% шуму.
Про вирішення проблеми натякну як і більшість на моє питання!! , подивіться хто є оригіналом, як і куди перетікають байти між мордою та процом.
Ціна?1- так, купляв в Тайвані, бо китайці морозились. 1,5 неділі і тут
2-так звісно, для U1 не працює. Але!!! Давайте троихи інтриги.
Цей порт формує свій ttl- uart що звичайним кабелем microsb- usb (rs233) віддає всі дані, також шьє u2 (морду)
1- так, купляв в Тайвані, бо китайці морозились. 1,5 неділі і тут
2-так звісно, для U1 не працює. Але!!! Давайте троихи інтриги.
Цей порт формує свій ttl- uart що звичайним кабелем microsb- usb (rs233) віддає всі дані, також шьє u2 (морду)
Так він не материнку купив, а процесорну плату. Ту маленьку, що на роз'ємі вставляється. А на материнці в нас тільки силова частина.Возможно Вольтроник делал VM IV, для MPP Solar потому и удалось купить материнку там.
Зараз для експеримента дістав з шухляди старий ноут, ще під в Вістою. І підключив до інвертора по USB. Так цей без питань знайшов драйвери і підключив інвертор як USB-hid пристрій. Далі накатив на нього MultiSIBContol. І вуаля - все запрацювало, программа скачує дані з інвертора! Але саме цікаве інше. Одночасно підключив девайс і по RS-232, він також скачує дані. І по вай-фаю дані також ідуть в цей час! Тобто наш інвертор може віддавати свої дані трьома шляхами одночасно! Оце сила А то тут жалілися на хвалений SRNE що в нього RS485 одночасно з вай-фаєм не працює...Я не зміг підключити свій ноут до цього порту. Вінда свариться, що на USB невідомий пристрій. Мабуть не може драйвер знайти.
Так він не материнку купив, а процесорну плату. Ту маленьку, що на роз'ємі вставляється. А на материнці в нас тільки силова частина.
Так може китайці-клонувателі самі процесорні плати у Вольтроніка купляють, а материнки і все інше клонують...
Зараз для експеримента дістав з шухляди старий ноут, ще під в Вістою. І підключив до інвертора по USB. Так цей без питань знайшов драйвери і підключив інвертор як USB-hid пристрій. Далі накатив на нього MultiSIBContol. І вуаля - все запрацювало, программа скачує дані з інвертора! Але саме цікаве інше. Одночасно підключив девайс і по RS-232, він також скачує дані. І по вай-фаю дані також ідуть в цей час! Тобто наш інвертор може віддавати свої дані трьома шляхами одночасно! Оце сила А то тут жалілися на хвалений SRNE що в нього RS485 одночасно з вай-фаєм не працює...
Согласен, я не внимательно прочитал. У него теперь 3 процессорные платы. Не согласен, что китайцы клонуватели покупают. Всетаки весь Китай, куда не ткни, забит заводами Вольтроник. Нет смысла с ним конкурировать. Вот что пишет Вольтроник на своем сайте: Voltronic Power стремится работать только в 100% ODM в отрасли ИБП и солнечных инверторов. У нас нет собственного бренда, мы не конкурируем с нашими клиентами ни в одном сегменте рынка.Так він не материнку купив, а процесорну плату. Ту маленьку, що на роз'ємі вставляється. А на материнці в нас тільки силова частина.
Так може китайці-клонувателі самі процесорні плати у Вольтроніка купляють, а материнки і все інше клонують...
Зараз для експеримента дістав з шухляди старий ноут, ще під в Вістою. І підключив до інвертора по USB. Так цей без питань знайшов драйвери і підключив інвертор як USB-hid пристрій. Далі накатив на нього MultiSIBContol. І вуаля - все запрацювало, программа скачує дані з інвертора! Але саме цікаве інше. Одночасно підключив девайс і по RS-232, він також скачує дані. І по вай-фаю дані також ідуть в цей час! Тобто наш інвертор може віддавати свої дані трьома шляхами одночасно! Оце сила А то тут жалілися на хвалений SRNE що в нього RS485 одночасно з вай-фаєм не працює...
Не все зрозумів. Пара питань.
Десь можна купити окремо процесорну плату, яка підходить до наших інверторів?
Друге питання - а пробували прошивати не кабелем, а через USB флешку? В інструкції описана ця фіча.
Я пробував іншу фічу з інструкції, намагався скинути на флешку лог по аваріях. Але щось не вийшло. Наче інвертор бачить флешку. Запускаю запис, індикація на морді зависає і інвертор перестає реагувати на кнопки. Але сам інвертор продовжує працювати. Наче за хвилину журнал має записатися, але я і 5 хвилин чекав - безрезультатно. Морда потім оживає якщо висмикнути флешку з ро
Просто купуєте в їх магазині. Так вони бубнять що з іншим обладнанням не працює, але кажете що на свій розсуд.Любопытно, ка Вы вышли на MPP Solar и они отозвались на Вашу проблему? Я с ними общался в далеком 2010 году, по поводу МППТ контролера заряда.
О клас! Це ж клондайк для ремонтників!Просто купуєте в їх магазині. Так вони бубнять що з іншим обладнанням не працює, але кажете що на свій розсуд.
Maximum Solar Online – Authentic MPP Solar Inverters from Taiwan
maximumsolar.online
Якість плати краща за Китай, навіть лаком залита.
Китайці прислали, навіть не вирубану болванку, обламував сам текстоліт
О клас! Це ж клондайк для ремонтників!
Як я розумію, наша плата оця 3624MT_5648MT Control Board за 29$.
Коли ремонтував свій інвертор, то здивувся що плати не лаковані. З одного боку ремонтувати легше. Але для здоров'я інвертора було б краще з лакуванням.
Ага, недодивися. Дякую.4024MT_6048MT Control Board – Maximum Solar Online
maximumsolar.online