Інвертор Must PV18-2012ECO - Налаштування

Реєстрування
23 Січ 2026
Дописи
3
Бали
1
Інвертор
MUST PV18-2012ECO
MUST PV18-2012ECO 2 кВт 12 В + АКБ LiFePO4 MFUZOP 12v 100ah хто можливо стикався з такими апаратами, підкаже налаштування інвертора, щоб не убити ні інвертор ні АКБ?

Саме на цю модель, нічого немає, модель нова, тому думаю буде корисно не тільки мені.

Відрізняється вихідною потужністю, але я не зовсім компетентний в цих питання, тому і запитую.

спочатку потрібно налаштувати БМС, далі з цих даннх БМС, підлаштувати інвертор,
БМС я гадаю у вас точно ж стоїть?

Саме на цю модель, нічого немає, модель нова, тому думаю буде корисно не тільки мені.
Цікаво "почути" перші враження - скільки жере, як пре ну і як з шумом в нього.
Як на мене замала батарея у вас для такої потужності...

Теж цікава тема. Думаю такий придбати до аналогічної ліферної АКБ, бо не дорогий.
Та я в цьому ніфіга не шарю.
Як на мене замала батарея у вас для такої потужності...
Чимось це погано, чи просто не оптимальний вибір? Чи які нюанси?

Не бажано постійно навантажувати такі батареї током більше 50-60А (тобто 500-700Вт), а інвертор може набагато більше.
Та й по ємності в кВт/г то просто замало.

Придбав собі такий інвертор, також зібрав акум з BMS JK-B2A8S20P-HCR та комірок EVE MB31 314Ah. Так як це перше моє придбання то довго возився з налаштуваннями щоб зрозуміти що і як працює. Також з'єднав акум і інвертор по CAN. Помітив такий нюанс на повну потужність заряджання працює в режимі USE а при виборі LI виставлену силу струму ріже навпіл. При підключенні по CAN інвертор слухає команди BMS і відповідно автоматично виставляється тип батареї LI і зміна в меню не впливає на це, тому при підключенні по CAN отримуємо максимум 40А струму від мережі. Ще також завершити заряд вдалося при відповідних налаштуваннях BMS коли напруга на комірках доходила до значення SOC 100% інвертор припиняв заряд і помаранчевий діод не моргав. Запитували тут скільки жере, без мережі вхолосту жере 32 вата, в режимі байпас з батареї під'їдає 22 вата, з батареї смокче постійно. При заряджанні кулери стартують з 5-8А, при навантаженні до 500 ват охолодження керується термодатчиками (тому докинув два ноута кулери котрі керуються через ESP32 і при низьких навантаженнях не жужить, все зовні бо інвертор придбаний тут і на гарантії), при навантаженні вище шумить не залежно від температури.

Назад
Угорі