Інвертори Luxpower Tek - налаштування, відгуки, ділимось досвідом

А хіба вирівнювання не повинно бути вище зарядного?

ви на старій сторінці, перейдіть на нову, зправа в горі кнопка "режим роботи", і поставте такі настройки як на цьому скріні, я не користувався свинцевими акб бо в мене ліфер, але в теорії це правильні налаштування для ваших акумів. І за одно переміряйте напругу на кожному акб, різниця повинна бути мінімальною, ідеал це 0,1В, якщо більше 0,5В то потребує балансування.Переглянути вкладення 10383
ось що в мене є
і я вже у новій сторінці

Вкладення

• 6600 3.jpg
    6600 3.jpg
    73,4 Кб · Перегляди: 4
або у виробника кілька версій софту
я заплутався

А хіба вирівнювання не повинно бути вище зарядного?
я незнаю бо в мене ліфер. то не впливає на заряд.
ось що в мене є
і я вже у новій сторінці
так це нова, тут де ви на скріні це виставляється струм, ставте 6А, а мій скрін знаходиться нище в розділі "налаштування акумулятора", У вас аккаунт кінцевого користувача, тому цих налаштувань що я показав вам невидно у мене ак інсталятора, це тре через додаток з локальним підключенням настроювать або з морди інвертора

ось нижче, але тих параметів немає!6600 4.jpg

немає параметра вибору свинцевих акб
тільки в меню на самому інверторі ручками...

як я писав вище у вас їх невидно бо немає прав інсталятора, їх видно тіки через ак інсталятора, тре або з морди інвертора або через додаток через локальне пряме підключення, тоді в додатку будуть всі налаштування

як я писав вище у вас їх невидно бо немає прав інсталятора, їх видно тіки через ак інсталятора, тре або з морди інвертора або через додаток через локальне пряме підключення, тоді в додатку будуть всі налаштування
https://eu.luxpowertek.com/ а через сайт не як?

якщо обзаведетеся ак інсталятора то тоді через сайт, інакше ніяк, або через додаток або на інверторі
Є група в телеграмі де можуть допомогти зробить ак інсталятора, там можуть домогти з усим, бо там як користувачі так і інстарятори сидять + є офіційна англомовна пітримка якщо серйозна проблема.
t.me/LuxPowerSNA

якщо обзаведетеся ак інсталятора то тоді через сайт, інакше ніяк, або через додаток або на інверторі
Є група в телеграмі де можуть допомогти зробить ак інсталятора, там можуть домогти з усим, бо там як користувачі так і інстарятори сидять + є офіційна англомовна пітримка якщо серйозна проблема.
t.me/LuxPowerSNA

зайшов нарешті але меню налаштування АКБ різні з моїм і вашим 1000014025.jpg скріном

меню напруга заряду свинцево кислотних
не вибирається вікно вибору поїхало праворуч

Назад
Угорі