Інвертори Luxpower Tek - налаштування, відгуки, ділимось досвідом

Доброго дня. Вирішив оновити прошивку на інверторі SNA6000WPV, але в результаті я отримав версію cbaa-181D99, з якою інвертор не запускається. Як виправити проблему? Оновлення проводив через LuxCloud. Повторно оновити не можу, додаток пише, що прошивка оновлена.
в телеграмі є група https://t.me/LuxPowerSNA , там є гілка офіційної техпідтримки , вона англомовна, напишіть туди, і вкажіть серійник, там допоможуть, якщо звісно до нього можна підключитися віддалено, бо інакше тіки в сервіс.

Останнє редагування:
А можно подробніше про це? Шо означає "пливе SCO" і як це перевірити. Дякую.
це коли фактичний показник відрізняється від того що показує бмс, без кулометра не перевірите.

cBaa-338E96
Доброго дня. Після обнови SNA6000WPV до прошивки cBaa-338F99 інвертор став брати струм з батареї (50-70 ват) на своє забезпечення при присутній мережі. Може хто знає, як це виправити? (Панелі зараз відсутні, система використовується як резерв)
включіть флоат, якщо є така можливість в акб.
В цій прошивці вроді виправили мерехтіння світла в гібридному режимі, але треба додатково писати на підтримку щоб вони там щось активували, і тоді мерехтіння пропаде.
І доречі там багато фішок нових прибавилося, можна продавати з акб в мережу!!!

Останнє редагування:
Доброго вечора.
Luxpower sna6000
Dyness 5,0c
Запустив через годину, він дав помилку 26 не можу ні чого зробити і не заряджає батарею. Підкажіть що робити.

Доброго вечора.
Luxpower sna6000
Dyness 5,0c
Запустив через годину, він дав помилку 26 не можу ні чого зробити і не заряджає батарею. Підкажіть що робити.
Помилка 26 - це попередження про низьку напругу на акумі, але акум повинен заряджатися. Скоріше усього Ви не вмикнули заряд акума по часу. Перевірте умови та налаштування заряду. Якщо акум зарядиться або просто перезавантажте Люкс, або почекайте - він сам скине це попередження після зарядки на деякий відсоток.

Назад
Угорі