Інвертори Luxpower Tek - налаштування, відгуки, ділимось досвідом

головне щоб напруга і сок не падав, розряжає до 99% і далі бмс уже не пускає, бо тримає на флоаті, а в кого рідні батарейки, там постійна траханина розряд-заряд весь день.
Напруга стоїть 53,6 V SOC 99% ну на скріни Ви бачили розр-заряд, короче з Ваших слов зрозумів що це норм і не треба заморочуватись. Хай по трохи знащує батарею )) туди сюди її качає ) А про рідні батарейки Ви мене здивували, думав що там все чітко) без траханини )

фіга вам здався 12-ти кіловатний інвертор з вводом на 5,5кВт, це вдвічі більше чим може дати мережа. чи у вас є спожтвачі які можуть тягти більше 6кВт одночасно? Для 12кВт інвертора нада масив батарей на 24кВтг. Для ващого вводу достатньо інвертора на 6кВт і як мінімум 10-15кВтг батарею.
є електромобіль, який шкода повісити на гвоздочок без світла) купована зарядка наразі на максималках може видавати 32 А - 7квт, жінка яка варить каву через кожні 30 хв-1,5 квт, та син який пє чай так само 2 квт. інколи включаємо пральну машину.
мережу планую хбільшити до допустимих 32 або 50 А

У мене гарантія тож всередину залізти неможу, та проблема не скіки в кулерах а скіки в алгоритмі роботи, у мене в коридорі +10 а вони маслають так наче там +30, причому інколи працюють навіть тоді коли не іде заряд акб і періодично вмикаються навіть без навантаження на інвертор, але верхня стінка на яких дроселя відчутно тепла навіть при таких низьких навколишніх температурах, очевидно там мала кількість теплових датчиків а алгоритм очевидно заточений на максимальну температуру +50 і по факту охолоджувати нема кого але інвертор про це не знає і працює в сліпу по алгоритму і парі датчиків. І те налаштування кривої обертів кулерів нічого не дає від слова зовсім , стояло 70% поставив 30% шум падає, а через пів години заходиш а там знов 70% ......?????

Ще одне зауваження по вхідних клемах для акб, тут виробник тупанув конкретно, вхідні отвори дуже близько до клем а отвори трохи малуваті для нормальної товстостінно клеми під кабель 50мм2. Клема тонкостінна коротка SC50 насилу влізла і то перевернута бо по іншому не стає, а товстостінні довгі клеми під обжим для 50мм2 кабелю туди взагалі не поміщаються бо площина кріплення клеми не співпадає по центру отвору . для того щоб впихнуть клему SC50 довелося канцелярським ножем зрізати всі пелюстки в тому пластмасовому органайзері що недає кабелю контактувати з корпусом, і додатково напильником пройшов щоб згладить нерівнорсті.

Один з плюсів інвертора в налаштування можна обмежити струм розряду АКБ, це дуже рідкісна функція у інверторів, наприклад підключили 100Аг батарею з номіналом розряду 50А, знач інвертор не дасть від акб більше 2400кВт, і не потрібно додатково докупляти реле струму щоб захистити акб від надструмів.
Підкажіть будь ласка, стосовно обмеження струму розряду АКБ це тільки в режимі кислотних? Бо в мене підкл Літій по CAN і обмеження не працює. Пробував різні значення, ефекту ноль, скільки навісиш на виход, стільки батарея і дає. Дякую

Підкажіть будь ласка, стосовно обмеження струму розряду АКБ це тільки в режимі кислотних? Бо в мене підкл Літій по CAN і обмеження не працює. Пробував різні значення, ефекту ноль, скільки навісиш на виход, стільки батарея і дає. Дякую
Я теж тестував, працює тільки в тому випадку якщо є мережа ( тоді лишок бере з мережі) А якщо мережа відсутня, то ні, поки не відключить bms акб.

Я теж тестував, працює тільки в тому випадку якщо є мережа ( тоді лишок бере з мережі) А якщо мережа відсутня, то ні, поки не відключить bms акб.
Може хто знає. Змонтував sna 6000 в парі з акб luxpower ( вона ж hinaess). Протокол зв'язку 6, діпи на акб всі вимкнено, а інвертор бачить 108 Агод ємності. Також пробував протокол 0 , те саме?

Може хто знає. Змонтував sna 6000 в парі з акб luxpower ( вона ж hinaess). Протокол зв'язку 6, діпи на акб всі вимкнено, а інвертор бачить 108 Агод ємності. Також пробував протокол 0 , те саме?
а якщо підкорегувати у додатку, коли зєднання локально, так є пунктик амперність батареї. А ваще Хінес протокол в інверторі під номером 1

Вкладення

• Снимок экрана 2026-01-17 200730.png
    Снимок экрана 2026-01-17 200730.png
    413,3 Кб · Перегляди: 3

Вкладення

• IMG_20260217_210656.jpg
    IMG_20260217_210656.jpg
    3,6 Mб · Перегляди: 4
Назад
Угорі