FAQ Инверторы Solis 30K-5G для солнечных панелей, обсуждение

Видає помилку OV-G-V03
Інвертор 5g-cg30k, що за помилка?

В шапці на першій сторінці теми є посилання на базу знань.
І там є статті.
Можна ознайомитися.

Доброго, панове, хтось може працював з Гібридними інверторами Solis
Solis RHI-6K-48ES-5G
Solis RHI-6K-48ES-5G

Як працюють, які є нюанси?
І як вони в порівнянні з Deye
Дякую!

Доброго дня!

Розглядаю для купівлі інвертор SOLIS-S5-EH1P6K-L. Підкажіть, чи вміє ця модель підмішувати е/е із мережі, якщо не достатньо генерації, чи він повністю перемикається на мережу, якщо сонячної енергії недостатньо?

Доброго дня. Читав у темі Solis 30k 5g. Робота без мережі, що можна поєднати Solis та Deye. Але та тема закрита, тому пишу тут.
Чи можете підказати як це налаштвати?

У мене є Solis 30k 5G та Deye 12 kw 3 фази.
Мої спроби наступні:
У Solis нічого не міняв у налаштуваннях. При вимкненій мережі (примусово) подав вихід від Solis на Gen контакти інвертора Deye.
Далі у Deye налаштував Gen port як microinverter input. І так мало б працювати. Deye протягом близько 30сек подає свою мережу на Solis а потім коли Solis вже включає генерацію, то видно на Deye підняття потужності до 2-3kw і за 1 секунду вимикає реле. І так по колу.
Навіть виставляв обмеження на Solis по генерації на 10% - те саме, отже не повязано з перевантаженням.
Пробував змінити послідовність фаз, як в налаштуваннях Deye (0/120/240 та 0/240/120) так і зміною фаз між собою - не допомагає.

тут відео моєї спроби підключення:

шукав у налаштуваннях Solis регулювання частотою. не впевнений, ще це те, що треба чи ні, але налаштування чомусь не зберігаються:

Буду вдячний за підказки - як їх подружити?

Останнє редагування:
Шановне товариство!
Ситуація наступна.
Стоїть два дзеркала по 30 кВ і два інвертора solis s-5 30kB у двох сусідніх будинках, далі в один кабель і трансформатор.
Звісно вони «конкурують» між собою , в свою чергу в пік відбувається підвищення напруги до 270 v.
Но, періодично , один з них (будинок в якому ніхто не проживає) змінює параметри ( самостійно ) з user -def на TOR. В результаті багато помилок GOV1,2,3,4.
Дякую за будь-які поради, пояснення, рекомендації!

Шановне товариство!
Ситуація наступна.
Стоїть два дзеркала по 30 кВ і два інвертора solis s-5 30kB у двох сусідніх будинках, далі в один кабель і трансформатор.
Звісно вони «конкурують» між собою , в свою чергу в пік відбувається підвищення напруги до 270 v.
Но, періодично , один з них (будинок в якому ніхто не проживає) змінює параметри ( самостійно ) з user -def на TOR. В результаті багато помилок GOV1,2,3,4.
Дякую за будь-які поради, пояснення, рекомендації!
В мене два інвертори Solis 30k і на кожному траплялася 1-2 рази така халепа за період 3-4 роки. Точніше, змінювався не вибраний профіль, а саме злітали налаштування профілю userdef на ті, що були за замовчуванням.
Чому це сталося та як цьому запобігти, я не знаю. Я просто заново налаштовував.
Може є можливість почитати логи інвертора.
Можливо, Вам допоможе фахівець:

Доброго дня. Читав у темі Solis 30k 5g. Робота без мережі, що можна поєднати Solis та Deye. Але та тема закрита, тому пишу тут.
Чи можете підказати як це налаштвати?

У мене є Solis 30k 5G та Deye 12 kw 3 фази.
Мої спроби наступні:
У Solis нічого не міняв у налаштуваннях. При вимкненій мережі (примусово) подав вихід від Solis на Gen контакти інвертора Deye.
Далі у Deye налаштував Gen port як microinverter input. І так мало б працювати. Deye протягом близько 30сек подає свою мережу на Solis а потім коли Solis вже включає генерацію, то видно на Deye підняття потужності до 2-3kw і за 1 секунду вимикає реле. І так по колу.
Навіть виставляв обмеження на Solis по генерації на 10% - те саме, отже не повязано з перевантаженням.
Пробував змінити послідовність фаз, як в налаштуваннях Deye (0/120/240 та 0/240/120) так і зміною фаз між собою - не допомагає.

тут відео моєї спроби підключення:

шукав у налаштуваннях Solis регулювання частотою. не впевнений, ще це те, що треба чи ні, але налаштування чомусь не зберігаються:

Буду вдячний за підказки - як їх подружити?
Вітаю. Розібрались вже з налаштуваннями? Поділіться досвідом
Ваш Solis вибивало через велику частоту. Акумулятор на відео 90%, тому Deye підвищує частоту, а в налаштуваннях соліса скоріш за все стоїть 50,5 Гц.

Назад
Угорі