Перевірте на всяк випадок кабель тестером чи дзвоняться всі жили ,якщо не перевіряли., з власного досвіду знаю що часто одна дві жили не контачать, і доводиться одну сторону повторно заново пережимать, інколи з першого разу все обжимається класно, а інколи хоч і рідко обидві сторонони доводиться пережимать, бо з обох сторін або поганий контакт коли пошиветь кабелем , або совсім одна-дві жили не дзвониться.
Алілуя! )) Все запрацювало!
Дякую за пораду. Проблема була саме в якості обжимки - не контачила одна з жил. Переобжав и спілкування почалося.
Алгоритм під'єднання інвертора MUST pv18-5248 pro до акумулятора Dyness B4850:
1. Придбати "вітую пару" кабель, штекера RJ-45 та обтискач.
2. Зробити кабель для "спілкування" інвертора та акума:
- одна сторона кабеля, це всі жили у порядку вказаному вище в моєму пості тут (це на сторону батарейки Dyness), другий кінець провода - це лише 5 жил, вже у іншому(!) порядку (це на інвертор піде, розпіновка є в інструкції до інвертора, я вище теж приклав у своєму пості). Тобто не однакові сторони кабеля, а стороноспецифічні!
- продзвонити кабель тестером по кожній жилі після обтискання і впевнитись, що "дзвониться" відповідна жила-жила
3. Включити інвертор MUST pv18-5248 (поки без кабеля спілкування), в 14 пункті меню вибрати "Li", у 41 пункті меню встановити протокол спілкування з акумом Вашим, в мене Dyness B4850, тому протокол треба "02" (я вище дав лінк на пост хлопця з іншого форума, там список протоколів масту с номерами)
4. Після встановлення відповідних настроєк інвертор вимкнути кнопкою, щоб згасло все на ньому і не включати.
5. На батарейці Dyness B4850 (вимкненій(!)) встановити DIP червоні мікропереключателі (їх там 4 штуки рядком) у положення 1,2,4 вниз, а тільки 3тя уверх (це по інструкції батарейки перший протокол її).
6. Вставити кабель у батарейку в роз'єм IN, в інверторі там лише 1 такий роз'єм знизу. Уважно, не переплутайте кінці кабелю - де багато проводів, той край у батарейку, де всього 5 - той в інвертор. Зайві жили я взагалі відкусив при обжиманні кабелю.
7. Вмикнути батарею on/off, потім SW, потім вмикнути інвертор, завантажується він як звичайно, але почекавши хвилину другу, ви побачите додаткову інфо у меню інвертора: темпер батарейки, % зарядки, рівень напруги, тобто ніяких надписів явних, що воно теперь спілкуються не з'явиться - тільки доп інфа на дисплеї.
Дякую усім хто допоміг порадами!