FAQ Як підключати батареї до інверторів

а також - ми ще не знаємо, як себе поведе інвертор при зникненні звязку.
Теоретично якщо встановлено вимикати зарядку - він має її вимкнути.
Але з досвіду - так стається не завжди. Тоді напевне буде відправляти туди
макс струм зі своїх налаштувань.
Але це все вже не точно)

все верно я как наладил связь дакстромн 10.2 с jk ,я в инверторе указал максимальн заряд 70а ,а в бмс выставил 80 на всякий

и автоматизацию ,по автономии и сбросу излишней выработки с панелей в теплоакумулятор с теном ,я организовал через две пары сухих контактов бмс

ну там же є макс струм зарядки і зарядки від мережі.
І він має встановлюватися незалежно від типу батарейки.
А далі - якщо там встановлено 60А (за умвчанням там так здається)
то інвертор або просто пече ці 60А в межах напруг, або бере з БМС струми
зарядки ріалтайм і коригує. Так принаймні має бути на норм інверторах.
Хоча я маст таким не вважаю))).
За умовчанням там взагалі 80А стоїть. Змінював на 30А, після під’єднання CAN, інвертор ставить 50А, які не коригуються в жодному з пунктів. З напругою така ж ситуація

також - ми ще не знаємо, як себе поведе інвертор при зникненні звязку.
В меню можна виставити що йому робити при такій біді продовжувати заряджати чи припинити заряд. [40] іDp або Uni.

За умовчанням там взагалі 80А стоїть. Змінював на 30А, після під’єднання CAN, інвертор ставить 50А, які не коригуються в жодному з пунктів. З напругою така ж ситуація
Викидайте кабель, встановлюйте user і користуйтесь, аба шукайте як змінити ці налаштування в батарейці ( проте вже без гарантії і на свій страх)

Викидайте кабель, встановлюйте user і користуйтесь, аба шукайте як змінити ці налаштування в батарейці ( проте вже без гарантії і на свій страх)
Дякую, так і зробив. Теж вважаю, що в батареї щось потрібно змінити. Буду писати до виробника.

Так в батареї бмс де і стоять налаштування які витягую інвертор

Дякую, так і зробив. Теж вважаю, що в батареї щось потрібно змінити. Буду писати до виробника.
В мене не вийшло подружити батарейку, але як почав розбиратись у налаштуваннях, то бачу в ручному режимі все це діло можна налаштувати більш тонко

Вкладення

• Screenshot_20241023-133643_Samsung Notes.jpg
    Screenshot_20241023-133643_Samsung Notes.jpg
    659,1 Кб · Перегляди: 46
В мене не вийшло подружити батарейку, але як почав розбиратись у налаштуваннях, то бачу в ручному режимі все це діло можна налаштувати більш тонко
батарейка теж must? Чому не вийшло?

батарейка теж must? Чому не вийшло?
Ні аксіома, чому не вийшло незнаю перепробував багато чого. Поки дійшов висновку що різні протоколи pilontech на кінцях кабеля, але це не точно.

В меню можна виставити що йому робити при такій біді продовжувати заряджати чи припинити заряд. [40] іDp або Uni.
ви неуважно читаєте.
я про це писав.
Що в деяких інверторах ( must)) ця функція працює не завжди

Ні аксіома, чому не вийшло незнаю перепробував багато чого. Поки дійшов висновку що різні протоколи pilontech на кінцях кабеля, але це не точно.
ролик есть в ютубе,про вариант распиновки кабеля и аксиома начинает работать

Назад
Угорі