Механик
Tier3
- Реєстрування
- 15 Вер 2024
- Дописи
- 20
- Бали
- 3
Аксиома на Масте? Есть ссылка на видео?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Аксиома на Масте? Есть ссылка на видео?
Доброго вечора. Я розумію що ви все зрозуміли але хочете щоб і я висловлювався на вашому рівні. Але тоді я б даже ваш форум не шукав, тим паче точно не рееструвався б в ньому. Так що прошу без зверхності спілкуватися. Ви все розумієте. По темі. Потрібно встановити зв'язок між інвертором та батареями, по книжці не вдалося, причина в мені чи в желізі ? Маєте досвід підкажете а на ні то й і так зійде бо хоч і "кривобоко" а є інформація на вашому форумі по крупинкам з якої я і без вашої допомоги складу пазл. Гарного вечора всім Кулібіним.1 Pylontech
2 до чого тут jk bms?
MUST якби не з'явився то п'яти кіловатний інвектор коштував би як мерс на цей часну там же є макс струм зарядки і зарядки від мережі.
І він має встановлюватися незалежно від типу батарейки.
А далі - якщо там встановлено 60А (за умвчанням там так здається)
то інвертор або просто пече ці 60А в межах напруг, або бере з БМС струми
зарядки ріалтайм і коригує. Так принаймні має бути на норм інверторах.
Хоча я маст таким не вважаю))).
по-перше - трохи і самі знизьте тон. Тут вам ніхто нічого не винен.Доброго вечора. Я розумію що ви все зрозуміли але хочете щоб і я висловлювався на вашому рівні. Але тоді я б даже ваш форум не шукав, тим паче точно не рееструвався б в ньому. Так що прошу без зверхності спілкуватися. Ви все розумієте. По темі. Потрібно встановити зв'язок між інвертором та батареями, по книжці не вдалося, причина в мені чи в желізі ? Маєте досвід підкажете а на ні то й і так зійде бо хоч і "кривобоко" а є інформація на вашому форумі по крупинкам з якої я і без вашої допомоги складу пазл. Гарного вечора всім Кулібіним.
Нажаль в мене инвертор не аксіома а маст.
Це новіші MUST LFP16-48100, ті, що з антенкою і вибором протоколу в меню?в досвід
MUST LFP16-48100 з Victron працює!
victron can bus 7,8 -> must CAN -> 4,5
Так - з антеною. І вибором протоколу.Це новіші MUST LFP16-48100, ті, що з антенкою і вибором протоколу в меню?
У мене попередня версія, там не було блюпуп і віфі.
PBmsTools для бмс pace.Доброго вечера. Через яку программу все це можно спробувати вмикнути ?
витая пара ,что в инструкции не верна ,следует обжать только 2 провода по схеме 1-2 и 2-1попробуйте алгоритм ,с которым дакстромн наладили комуникацию..
Для daxtomn
в JK прошивку обновил до 15.32 если у вас бмс 200а ,и вам рекомендую,она более допиленая для подключения общение инвертор-бмс ,,если бмс 150а ,то достаточно не ниже 15.27
выбрал протокол 14
витая пара ,что в инструкции не верна ,следует обжать только 2 провода по схеме 1-2 и 2-1
на инверторе выбрать в разделе 5 тип батарей LIL ,после откроется к доступу раздел 43 ,перейти на него и там указать адрес 49
это не сложно узнать распиновку RJ-45 )) гугл вам в помощьвитая пара ,что в инструкции не верна ,следует обжать только 2 провода по схеме 1-2 и 2-1
1-2 и 2-1 це номера пінів на RJ-45? Чи як мені дізнатись правильні піни?
я сам в шоке ,когда наладил комуникацию по схеме,которую описал выше,ради интереса опять подключил распиновку ,которая указана в инструкции и она не работает... и еще ньюанс ,хотя все в телеграме форуме кричат громко не может быть такого,кабель длинее чем 2метра не хотел работать ..укоротил и полетелоВраховуючи те, що в офіційній інструкції, по вашим словам, невірно вказана роспіновка на інвертор - так трішки тяжко)
я такой же любитель как и вы ,но докопался сам ,хотя в профильных чатах никто не смог помочь с этимВраховуючи те, що в офіційній інструкції, по вашим словам, невірно вказана роспіновка на інвертор - так трішки тяжко)
Роспіновку з інструкції можна не міняти. Треба лише після вибору LIL змінити в меню 43 на 49 та вибрати 14 пункт в бмс. Дякую за допомогу, все спрацювало.я такой же любитель как и вы ,но докопался сам ,хотя в профильных чатах никто не смог помочь с этим