Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Не знаю точно за пілонтеч але в аксіомі на мастері 1діп =1, решта нулі, на слейвах нулі.Добрий вечір. Підкажіть в якому положенні мають бути DIP перемикачі Pylontech US5000 якщо підключати декілька акумів до Deye 6кВт?
Перевірив, підходить протокол 17, з ним акумулятор не засинає. Але інвертор світить помилкою №77 (в інструкції це Parameter error, що це означає - невідомо), але все працює. Буду шукати як позбутися помилки.Добрий день. Хтось вже схрестив інвертор MUST PV18-5548 PREM з акумулятором Deye SE-G5.1 Pro-B? Який номер протоколу в налаштуваннях інвертор вказували?
JK-B1A20S15P та JK-PB2A16S15P - це два зовсім різних типи БМС.чи є ці прошивки універсальними, чи я маю шанс отримати "цеглину"
В мене теж зараз стоїть в батареї схожа "неінверторна" BMS B2A8S20P. Теж купив до того як розібрася.CAN/RS485 ..... Так він є - CAN чи - RS485 ??? Чи можливо і то і то в залежності від вибору протоколу ? І що за купа протоколів у вкладинці UART1 Protocol № ? Це для UART порту що поруч з CAN/RS485? Дякую ......
гадаю що ні. Там прошивки різні для кожної моделі навіть РВ.А чи можна оновити прошивку моєї BMS використовиючи наприклад upgrade за допомогою популярних пакетів типу
виготовляються різні варіанти. Якщо підтримка САН явно не декларувалась, скоріше за все ні.орт який має BMS, з маркуванням CAN/RS485 ..... Так він є - CAN чи - RS485 ???
А якщо інвертор має можливіть таку, а генератор без автозапуска - купувати новий генератор?Більшість з них не мають можливості запустити сторонній пристрій (бензогенератор)
Та я теж вже сумніваюсь чи мені потрібна та інверторна БМС. Зараз все виставив по напругам приблизно як Ви написали, і все чітко працює. Для повної красоти не вистачає тільки правдивого SOC в інверторі. Але почитав ті ж закордонні форуми, так народ жаліється, що з ним теж є проблеми. Бо наче інверторна БМС його теж не дуже вірно вираховує. І якось інвертори на нього інакше реагують, не так як по напрузі. Більше в подробиці не вникав, але якісь проблема там точно є. Наче китайці все ще допилюють прошивки цих БМС, бо вони ще сирі.Дуже дякую за поради які дозволили мені заощадити час і сили.... В данному випадку, я вважаю, що натягувати сову на глобус не варто! Якщо сильно припече, то новий BMS коштує +- $70, а час і зусилля для адаптації "бюджетного" пристрою через Arduino + адаптер UART -RS485 щоб приліпити до інвертора це довго і нецікаво, хоча б тому що це вже хтось зробив ). Краще відкалібрувати BMS відносно надійного тестера по напрузі, виставити на Ваш погляд ефективні параметри OPV, OVRP, UVPR, UVP і батарея буде вже в безпеці. Потім переконатись щоб інвертор видавав приблизно ті ж показники напруги . Вибрати режим батареї User , встановити Charging Voltage вище OVP, і Low Battery Cut вище Power Off (BMS) . Щоб інвертор не відчував "зникнення" батареї, коли BMS буде єю керувати. При повному заряді від'єднання - пофіг. Інвертор піднімає напругу і заспокоюється. А при розряді, коли "зникає" завдяки BMS батарея, у мене була неприємна колізія, коли інвертор вмикався і вимикався з інтервалом в 30 сек. Був режим SBU... Батарея просіла і вимкнулась, а межа у інвертора була нижче... Інвертор не зрозумів що трапилось і почав "глючити"!
У Вас інверторний генератор?. Бо блогери розказують, що зі звичайними генераторами все проблематично. Інвертори не хочуть від них заряджати, бо в них плавають напруга та частота.Рекомендую всім інженеро-вмілим розглянути "допрацювання" до бюджетгих інверторів на випадок black OFF... Більшість з них не мають можливості запустити сторонній пристрій (бензогенератор) , коли сонця-нема, батарея скінчилась, а в мережу так нічого і не подали! Для цього дуже підходить та ж Arduino. Контролює межу по напрузі відключення інвертора і запускає генератор на пів години +-. Заряджає акумулятори на скільки зможе і вимикається... Якщо в мережі нічого не з'явилось...., процесс повторюється! Власне мені це дуже було в пригоді, коли пів року назад єлектроенергію постачали чотири через чотири години, це в кращому випадку...
Ні, самий звичайний. І дійсно, спочатку було розачарування. Інвертор "бачив" напругу від генератора, але сприймати замість мережевої - відмовлявся. Чому? ... я не з'ясовував . Можливо не дуже стабільна напруга, або "синус" не сподобався. Але проблема вирішилась методом "наукового тика" ) .У Вас інверторний генератор?. Бо блогери розказують, що зі звичайними генераторами все проблематично. Інвертори не хочуть від них заряджати, бо в них плавають напруга та частота.
В мене звичайний генератор є, але слава богу вже давно не було нагоди його запускати. А просто так експериментувати якось часу нема.
Вітаю!те що написано - необовязково правда.
Перевірити можна перемкнувши протокол і слухати в шині що там.
Якщо є комп, прямі руки і usb-rs485 - можемо спробувати.
Послухати. що інвертор запитує у батарейки.
Можна зрозуміти, по якому протоколу працює.
Привіт вашим спецам. Протоколи різні.Вітаю!
Не один день намагаюся щоб потоваришували інвертор ANENJI та батарея DYNESS B4850, але нажаль спроби всі марні.
Підтримка магазину де купував АКБ відповідає що вони спілкуватися не можуть і в той же час говорить що батарея це копія PILONTECH яка працює по протоколу Pilon.
Якщо у вас є можливість допомогти послухати що запитує інвертор, буду дуже вдячний.
Комп є, рівні руки також, usb-rs485 нема, але якщо підкажете який треба придбати, то зроблю це.
Можна забити і як радить магазин встановити налаштування USE, але хочеться щоб використовувалися всі можливості зв'язки інвертор+батарея.
Невже так складно - технічну частину узгодити з продавцем ДО покупки.Привіт вашим спецам. Протоколи різні.
Причина одна і таж як завжди : продавцю пофіг йому нада продать, а покупець не технарь і не повзав по форумам пів року перед покупкою, і про підводні камні взнав коли вже розпакував підарунок. , я сам ледь не придбав звичайну бмс, зупинило те що я точно незнав 24в чи 48в буде інвертор, поки вибирав інвертори вглибився настіки в тему що взнав про інверторні бмс і всі ці протоколи і багато інчих тонкостей і нюансів, і зрозумів на які граблі чуть не став, причом не тіки з бмс а з усим від акб до інвертора.Невже так складно - технічну частину узгодити з продавцем ДО покупки.
Саме так, купу інфи не було перечитано ДО.Причина одна і таж як завжди : продавцю пофіг йому нада продать, а покупець не технарь і не повзав по форумам пів року перед покупкою, і про підводні камні взнав коли вже розпакував підарунок. , я сам ледь не придбав звичайну бмс, зупинило те що я точно незнав 24в чи 48в буде інвертор, поки вибирав інвертори вглибився настіки в тему що взнав про інверторні бмс і всі ці протоколи і багато інчих тонкостей і нюансів, і зрозумів на які граблі чуть не став.
Звичайно не всі продавці редиски, але не в редисок цінник вищий якраз по тій причині що там технічно грамотні люди, а не купи-продай який дупля не відбиває чим торгує, а люди купують де дешевше тобто у купи-продай.
я наприклад в мануалі вашої акб так і не побачив ANENJI , щойно просто для загального ровитку пробіг, незнаю чи неуважно але там навіть незнайшов перелік протоколів, тільки список інверторів з якими суміний, і вашого там немає, є пару інверторів в режимі тест.Саме так, купу інфи не було перечитано ДО.
Просто коли в документації обох девайсів вказано що вони підтримують однакові протоколи, то віриш в це і сподіваєшся на краще, а виходить як завжди (